MAGNIFICENCE MEDITATIE BUNDEL

Grootsheid, straling, pracht, rijkdom, volledige potentie. Al ruim 1000+ anderen gingen je voor.

Jouw praktische en magische tool om jezelf, het onderbewuste deel van je brein, zeer effectief en liefdevol te herprogrammeren, zodat je jouw eigen magnificence en die van jouw toekomst bewust activeert.

Terwijl je jouw energie afstemt op de frequentie van jouw verlangens en dromen, waardoor je dit met meer gemak creëert én naar je toetrekt. 

Hoe zou het zijn als…

Je weet hoe je met gemak van innerlijke weerstand weer naar volledige vertrouwen in jezelf, het leven en jouw dromen switcht?

Je niet meer beperkt te voelen (door twijfels of angst), maar een fijne flow in het leven en jouw carrière te ervaren? Het stroomt en jij beweegt daarop mee. 

Je een ultiem gevoel van vrijheid ervaart, in je hoofd en het dagelijks leven. 

Je belemmerende overtuigingen liefdevol kan loslaten, waardoor je ruimte creëert voor je eigen authentieke grootsheid én dat van jouw gewenste toekomst?

Het is de kunst om jouw eigen magnificence en die van jouw toekomst te activeren, zodat je het ook écht kunt gaan leven. Als jij transformeert, transformeert jouw buitenwereld met je mee.

Wist je dat jouw brein uit een bewust en onbewust deel bestaat?

Voor slechts 5% van de tijd gebruik je jouw bewustzijn, verder word jij volledig op de automatische piloot (onbewust) aangestuurd door je onderbewustzijn, de huidige programmering van je brein.

Veel mensen beleven hun gehele leven op die automatische piloot, terwijl ze zich afvragen waarom ze toch steeds hetzelfde (niet gewenste) in hun leven blijven ervaren of waardoor het hun niet lukt om hun dromen en behoeftes te vervullen.

We weten (vanuit de wetenschap) inmiddels hoe we letterlijk met onze gedachtes en emoties onze huidige realiteit creëren en manifesteren. Én hoe we dit vóór ons kunnen laten werken. 

En het goede nieuws is: jij hebt daar compleet de controle over én je kan vandaag (ja, echt vandaag) al de gewenste transformatie in gang zetten.

Dit is precies waar de meditatie bundel voor zal zorgen.

Een keer op keer magische ervaring, waarmee je jezelf niet enkel energetisch afstemt op de frequentie van vertrouwen en jouw gewenste leven, maar je ook op neurologisch niveau her programmeert wat je niet langer dient.

Hoe werkt het?

Bestel het album en ontvang drie krachtige (hypnotische) meditaties om jezelf volledig af te stemmen en te herprogrammeren naar jouw gewenste toekomst toe.

En ontvang een uitgebreide digitale Magnificence guide zodat je gemakkelijk datgeen wat jou nu nog belemmert loslaat.

De natuurlijke werking van je brein die kan (onbewust) onwijs tegen je werken, maar met de juiste kennis én tools kan dit juist ook vóór jou, je gewenste toekomst, je dromen en (nu nog onvervulde) behoeftes werken.

De meditatiebundel bevat:

Bestel jouw Magnificence mediatie album nu voor slechts € 39,- of ga All-In en bestel de unieke meditatie bundel

Maak hieronder je keuze en ontvang het album of de bundel direct in je inbox.

ENKEL

Magnificence
meditatie album

€ 39,-
(inclusief btw)

BUNDEL: BESPAAR € 18,-

Magnificence + Evolve meditatie album

€ 60,-
(inclusief btw)

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

RESULTATEN

De Magnificence meditatie bundel zorgt ervoor dat je manier van denken, je gevoel én energie shift van:

Twijfelen en piekeren naar rust en vertrouwen, om jouw pad te bewandelen.

Innerlijke weerstand naar een ultiem gevoel van vrijheid en flow.

Negatieve gedachtes en negatief zelfbeeld naar een positieve mindset over jezelf, het leven en jouw toekomst.

Van onbewust manifesteren wat je juist niet wilt naar met gemak je behoeftes en dromen naar je toetrekken en dus manifesteren.  

BEKEND VAN

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Ik ben gespecialiseerd in het transformeren van jouw binnenwereld, zodat er vanuit deze nieuw input ook een nieuwe outcome in jouw buitenwereld kan ontstaan.

De vraag ‘kan je met je gedachtes je gewenste leven creëren?’ hield mij jarenlang bezig.

Ja, dat kan. Ik had met mijn gedachtes, en onbewuste binnenwereld, namelijk ook de niet gewenste realiteit gecreëerd die ik jaren geleden ervaarde. Ik was mij er simpelweg totaal niet van bewust hoe groot het effect van mijn gedachtes en geloofsovertuigingen hadden op hoe ik het leven ervaarde.

Ik kon niet langer om de (wetenschappelijk bewezen) kracht van het onderbewuste deel van ons brein heen kon. Het is dé programmering  van ons onderbewustzijn die bepaalt wat we geloven, denken, voelen en doen. Het resultaat? Het leven dat we vandaag ervaren.

En die natuurlijke werking van je brein die kan (onbewust) onwijs tegen je werken, maar met de juiste kennis én tools kan dit juist ook vóór jou, je gewenste toekomst, je dromen en (nu nog onvervulde) behoeftes werken.

De Magnificence meditatie bundel zal jou helpen om op neurologisch niveau te herprogrammeren wat je niet langer dient, terwijl je je op energetisch niveau afstemt op de frequentie van jouw verlangens en dromen (en je ze met gemak sneller naar je toe zal trekken).

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe ‘werkt’ deze bundel?

Na betaling ontvang je de meditatie bundel direct in je inbox, via deze mail kan je de meditaties online beluisteren en downloaden (en opslaan op bijvoorbeeld je mobiele telefoon).

Naast de meditaties ontvang je ook een guide, waarin duidelijk uitgelegd staat hoe je de meditaties voor jouw eigen persoonlijke doelen en dromen kunt gebruiken. Maar no worries, het is ontzettend simpel en juist super fijn in gebruik! 

Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben, ik begeleid je overal in.

Voor wie is deze bundel?

Voor iedereen die zichzelf en zijn of haar leven naar een next level wilt tillen, wanneer je misschien wel voelt dat er meer in jezelf of jouw leven zit of dat er iets mag veranderen, maar het er nog niet helemaal uit komt.

Voor iedereen die van twijfelen en piekeren naar meer rust en vertrouwen wilt gaan, van innerlijke weerstand naar een ultiem gevoel van vrijheid en die zijn of haar belemmerende overtuigingen (en blokkades in het leven of van die mooie dromen) liefdevol wilt helen en herprogrammeren, zodat je dat gewenste leven met meer gemak creëert en aantrekt.  

Blijft de bundel onbeperkt beschikbaar?

Mag ik jou nog een vraag stellen over de meditatie bundel?