COACHING

Creëer een leven op jouw voorwaarden en trek het leven aan waar jij naar verlangt. Ontdek hoe jij 1 op 1 met mij kunt samenwerken.  

Hoe zou het zijn…?

Om een diep vertrouwen in jezelf en het leven te ervaren en te weten hoe je (met jouw ijzersterke manifestatie kracht) echt jouw leven op jouw voorwaarden vormgeeft. 

Om vanuit zelfliefde op een daadkrachtige en liefdevolle manier sturing te geven aan je leven, zowel persoonlijk als zakelijk. 

Om te ontdekken hoe je (eindelijk) alle drempels overwint die je belemmeren om je behoeftes en dromen te vervullen.  

Hoe je jouw brein (mindset) kan her programmeren voor het behalen van succes op verschillende vlakken van het leven. 

De belangrijkste relatie
is de relatie met jezelf.
 

Als transformatie coach & hypnotherapeut help ik vrouwen een ijzersterk vertrouwen in zichzelf te creëren, de magie van haarzelf en het leven te (her)ontdekken en een transformatie op een diep (onbewust) niveau te realiseren. 

Jarenlang was mijn aandacht, liefde en energie naar mijn buitenwereld gericht. En dat kwam me duur te staan toen ik op jonge leeftijd bijna in een burn-out terecht kwam. 

Dit moest anders. Ergens op dit pad kwam ik mezelf weer tegen, leerde ik vertrouwen op mijn eigen innerlijke weten en intuïtie en voelde een ongetemperde drive om mijn eigen pad te bewandelen. 

Ik vond hierdoor – hoe ik het zelf noem én vanuit mijn hart voel – the magical rhythm in mezelf en het leven (terug). Weten dat je meer wilt voor jezelf en het leven is één ding, het vertrouwen voelen om het te leven is een tweede. 

Je hoeft het niet alleen te doen mooi mens. We bewandelen samen het pad van innerlijke transformatie, heling en ultieme vrijheid. 
Dan hoef je niet langer te zoeken, dan vind jouw droomleven jou. 

HOE KAN JE 1:1 MET MIJ WERKEN?

Meld je aan voor mijn meest transformerende programma: Magical Rhythm  

In 90 dagen een diepe transformatie naar een ijzersterke basis van (zelf)vertrouwen, ultieme vrijheid en overvloed, die jou gaat helpen om de magie volledig te ontketenen in jouw leven. 

Voor vrouwen die voelen dat het tijd is om écht op hun eigen voorwaarden te gaan leven, blokkades te helen en vanuit een krachtig fundament van (zelf)vertrouwen en innerlijk weten met een diep gevoel van tevredenheid en vrijheid hun eigen pad willen bewandelen. 

Ben je klaar om (eindelijk) met een diep vertrouwen in jezelf en het leven volledig te leven, zoals het voor jou is bedoeld? 

RESULTATEN

Na 90 dagen voel jij..

Een diep vertrouwen in jezelf en het leven en weet je hoe je (met jouw ijzersterke manifestatie kracht) echt jouw leven op jouw voorwaarden vormgeeft.

Je weet vanuit een innerlijk weten en een sterk ontwikkelde intuïtie wat je écht wilt en jouw huidige programmering is niet langer de blueprint van je verleden, maar van dié gewenste toekomst.

Je kent de magische formule om jezelf zowel neurologisch en energetisch af te stemmen op je dromen en verlangens, zodat je ze met veel meer gemak in je leven zal vervullen en aantrekken.

Je weet vanuit jouw binnenwereld, met je eigen gedachten en jouw energie, alle oneindige mogelijkheden en dromen realiteit te maken.

Je durft groots te denken en te dromen, je blokkades liefdevol te helen en om te zetten in kracht. Je neemt écht de verantwoordelijkheid voor jouw leven, zodat wat jij wilt en nodig hebt echt kan gaan bloeien.

Spreekt dit jou aan?

Lees hier meer over het programma en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.