BESTEL NU = MORGEN BEZORGD

Self Love Mindset

Bestel nu en ontvang het unieke 3-delige meditatie album ‘self love mindset’ t.w.v. € 39,- cadeau!

Als vervolg op Self Love Talk:

De belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf. Daarom gaat Merel Teunis na het succes van haar eerste boek nóg meer de diepte in. In Self Love Mindset laat Merel zien hoe je zelfliefde kunt versterken en je (belemmerende) gedachtepatronen en geloofsovertuigingen beter leert begrijpen. Je leert je mindset te ontwikkelen waardoor er ruimte ontstaat voor verbinding, vrijheid en vertrouwen.

‘Op nuchtere toon en met een eerlijke, open houding inspireert zij tienduizenden vrouwen meer zelfliefde te ontwikkelen’. – Inspirerend leven
 
‘Als ervaringsdeskundige en pedagoog heeft zij zich de wereld van zelfliefde eigengemaakt. Merel ziet zelfliefde als de basis voor een gelukkiger leven.’Women’s Health
 
‘Ze geeft heel duidelijke handvatten hoe je omgaat met liefde voor jezelf, hoe je omgaat met kritiek en aanwezig bent in je eigen lichaam.’Giel Beelen

Als vervolg op het succesvolle boek Self Love Talk:

Zit je weleens vast in oude denkpatronen, durf je niet op jezelf te vertrouwen of je dromen achterna te gaan? In Self Love Mindset laat Merel Teunis je zien hoe je zelfliefde kunt versterken en je (belemmerende) gedachtepatronen en geloofsovertuigingen beter kunt begrijpen. Je leert je mindset te ontwikkelen waardoor er ruimte ontstaat voor verbinding, vrijheid en vertrouwen. Een licht en liefdevol handboek vol met praktische tips en handvatten op het gebied van zelfliefde, mindset en persoonlijke groei.

Laat los wie je denkt te (moeten) zijn, ontdek wie je echt bent en geef jezelf de ruimte om uit te groeien tot wie je nog meer mag worden. Het resultaat van zelfliefde? Meer vertrouwen, een leven op jouw voorwaarden en liefdevolle verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Bestel nu en ontvang:

Het exclusieve 3-delige Self Love Mindset meditatie album t.w.v. € 39,- cadeau

Het album bevat drie krachtige (hypnotische) meditaties waarmee je de drie transformatie fases uit het boek vanuit een dieper bewustzijn weet te integreren in jouw leven. Dit maakt het voor jou zoveel gemakkelijker om meer verbinding, vrijheid en vertrouwen in jezelf en het leven te ervaren.

Vandaag besteld = morgen in huis.

BEKEND VAN

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Ik ben gespecialiseerd in het transformeren van jouw binnenwereld, zodat er vanuit deze nieuwe input ook een nieuwe outcome in jouw buitenwereld kan ontstaan.

De vraag ‘kan je met je gedachtes je gewenste leven creëren?’ hield mij jarenlang bezig.

Ja, dat kan. Ik had met mijn gedachtes, en onbewuste binnenwereld, namelijk ook de niet gewenste realiteit gecreëerd die ik jaren geleden ervaarde. Ik was mij er simpelweg totaal niet van bewust hoe groot het effect van mijn gedachtes en geloofsovertuigingen was op hoe ik het leven ervaarde.

Ik kon niet langer om de (wetenschappelijk bewezen) kracht van het onderbewuste deel van ons brein heen kon. Het is dé programmering  van ons onderbewustzijn die bepaalt wat we geloven, denken, voelen en doen. Het resultaat? Het leven dat we vandaag ervaren.

En die natuurlijke werking van je brein die kan (onbewust) onwijs tegen je werken, maar met de juiste kennis én tools kan dit juist ook vóór jou, je gewenste toekomst, je dromen en (nu nog onvervulde) behoeftes werken.

In mijn nieuwe boek Self Love Mindset neem ik je mee door drie transformatie fases: loslaten wie je denkt te (moeten) zijn, terugkomen bij wie je echt bent en kunnen groeien tot wie je nog veel meer mag worden. Het resultaat hiervan? Een leven op jouw voorwaarden kunnen creëren vanuit een diep gevoel van verbinding, vrijheid en vertrouwen in jezelf én het leven.

Dat en meer, het boek staat vol praktische oefeningen die jij direct kunt integreren in jouw leven. Niet alleen weten, maar echt het positieve verschil ervaren.