WELKOM

Bekijk hier mijn cursussen. Ontdek wat bij jou past. 

Versterk de belangrijkste relatie in het leven: die met jezelf.

CURSUSSEN

21-daagse
Zelfleiderschap
programma

Het programma dat jou en jouw leven een MEGA positieve, liefdevolle en krachtige BOOST geeft in slechts 21 dagen!

CURSUSSEN

12-weekse online programma
‘Thrive’

Na het volgen van dit 12-weekse Online Coaching Programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw liefdevolle leven te creëren, ervaren en te behouden.

21-daagse Zelfleiderschap programma.  

Leer op een super eenvoudig en effectieve wijze vanuit zelfliefde op een daadkrachtige en liefdevolle manier sturing te geven aan je leven. Een van mijn meest gekochte cursussen, waarin je met kleine stapjes GROOT verschil maakt in je leven. Dit is het programma dat jou en jouw leven een MEGA positieve BOOST geeft in slechts 21 dagen!  

Na het volgen van dit unieke 21-daagse Zelfleiderschap programma beschik jij over alle tools en handvaten om vanuit zelfliefde 100% de verantwoordelijkheid te nemen over je leven, je durft volop ‘JA!’ te zeggen tegen jezelf en je toekomst en voelt een sterk vertrouwen om meer stappen voor en vanuit jezelf te gaan zetten. Klaar om grip te hebben op je leven én wel je diepe verlangens, behoeftes en dromen te vervullen?  

12-weekse Online Programma:
Thrive. 

Dit programma is een ge-wel-dige investering in jezelf. Het programma is voor jou als je er naar verlangt om meer vertrouwen in jezelf en het leven te ervaren, positief in het leven te staan, je krachtiger te voelen en je dromen waar te maken, maar je de juiste handvaten en tools mist (en het vertrouwen) om deze stap echt te zetten. Je jezelf tegenhoudt door twijfels, negatieve self-talk en/of angst (voor en/of door het oordeel van anderen) en o.a. daarom graag zelfliefde wilt vergroten, zodat je minder onrust en juist meer innerlijke rust ervaart. 

Na het volgen van dit 12-weekse Online Coaching Programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw liefdevolle leven te creëren, ervaren en te behouden. Je geniet meer van het leven, je bent meer tevreden en laat het leven voor je werken op alle vlakken die jij maar wilt. Inclusief 6 exclusieve begeleide meditaties én 3 exclusieve podcasts die jouw groei stimuleren.  

Liever 1-op-1 coaching?

Er is veel vraag naar 1 op 1 coaching of losse hypnotherapie sessies, als jij dit ook het meeste aanspreekt kun je via de knop hieronder ontdekken welke mogelijkheden hiervoor zijn.