EVOLVE MEDITATIE BUNDEL

Door de meditaties uit het Evolve album dagelijks te volgen, ontdek je hoe je het geluk kunt ontvangen dat ook naar jou verlangt. Ben jij klaar voor dagen gevuld met positieve energie en een ijzersterk gevoel van vertrouwen in jezelf en het leven?

Al 1000+ anderen gingen je voor. 

Ervaar je dagelijks een overweldigd gevoel door alles wat er van je wordt verwacht en op je afkomt? Het is tijd om weer de regie over je leven te krijgen.

Het Evolve album is voor iedereen die stress, ontevredenheid en negatieve gedachtes willen omzetten naar een meer vervuld en gelukkiger (dagelijks) leven.

 

 

Tijdens deze unieke meditaties begeleid ik jou naar een mindset waardoor je met meer gemak kunt stappen in een leven wat jou volledig vervult, energie geeft en je (nog) meer kunt genieten. 

Wat maakt dat je vanuit de juiste energie het leven kunt creëren en aantrekken waar je naar verlangt. 

Leer de kracht van jouw mind en intentie ontdekken.

Het (hypnotische) meditatie album ‘Evolve‘ is voor jou als:

Je dagelijks weinig grip op je dag kunt krijgen, terwijl je dit (wat er ook in jouw leven gebeurt) wel graag zou willen, zodat je daarmee moeiteloos kunt sturen naar hoe je jouw dag wél wilt ervaren. Waardoor je gemakkelijker kunt creëren en aantrekken wat jij wilt. 

Je op dit moment niet altijd de energie voelt die je graag wilt voelen en je juist graag bewust meer positieve energie wilt gaan ervaren. Zodat je dagelijks lekkerder in je vel zit en meer vertrouwen in jezelf en het leven ervaart, want dit is de energie waarmee jij meer van hetzelfde aantrekt!

Je niet langer wilt afwachten tot jouw gewenste leven en doelen uitkomen, je voelt dat het tijd is om jouw verlangens en dromen te vervullen, waardoor je meer kunt genietenvan jouw leven. 

Je een negatieve cyclus aan gedachtes of twijfels eenvoudig wilt doorbreken en weet hoe je dit kunt ombuigen naar een mindset die jou de gewenste resultaten in jouw leven

Je meer rust in jezelf en het leven wilt voelen, zodat je de kracht en het vertrouwen voelt om datgeen te creëren wat jij wilt. Er is zoveel mogelijk, jij wilt dit ontdekken en realiteit maken, focus is creatie.  

BEKEND VAN

Je kunt een intentie zien als een zaadje, wat alleen groeit en bloeit als het de juiste voeding en aandacht ontvangt.

Zo werkt dit ook in jouw brein: het werkt altijd vóór jou, maar onbewust voeden we het vaak met de INPUT die helemaal niet aansluit bij hoe we het leven juist wél willen ervaren. Het Evolve meditatie album brengt hier verandering in, de transformatie is GROOT.

Zodat de gewenste resultaten in jouw gemoedstoestand en (dagelijkse) realiteit kunnen ontstaan.

Voor de meeste mensen blijft het structureel ervaren van geluk en positieve energie een levenslange uitdaging, omdat ze dit op de verkeerde plek blijven zoeken.

Wil je ontdekken hoe geluk en tevredenheid werkelijk ontstaat? Dit album zorgt ervoor dat je dit met meer gemak op dagelijkse basis ervaart, waardoor je (nog veel) lekkerder in je vel zit en optimaal kunt genieten van het leven.

Jouw programmering creëert jouw dagelijkse realiteit: zet dit bewust in.

De programmering van jouw onbewuste brein en je dagelijkse focus, bepaalt het leven jij vandaag de dag ervaart en waar jij meer van creëert en aantrekt. Want: waar je ONBEWUST aandacht aan geeft, dat groeit.

Als je je nu afvraagt waarom je (nog) niet de gewenste resultaten in je leven ervaart, zowel in het vervullen van je dromen als het ervaren van een gewenste gemoedstoestand, dan is het noodzakelijk om je programmering eens onder de loep te leggen. 

Vanuit deze programmering ontstaan de blokkades die ons enorm belemmeren en ervoor kunnen zorgen dat jij nog teveel het gevoel hebt dat het leven je ‘overkomt’ in plaats van dat JIJ echt grip ervaart op je dag en hiermee kunt sturen richting het leven dat je graag wilt ervaren. 

Jouw brein geeft jou meer van datgeen wat het registreert als belangrijk voor jou. Hoe bepaalt je brein dit? Door waar jij je onbewust op focust én het zou zo maar eens kunnen dat deze focus nu totaal niet afgestemd staat op wat jij wilt. Tijd om dit heel effectief te veranderen, zodat die gewenste resultaten wél in jouw leven kunnen ontstaan. 

Dit is precies waar de Evolve meditatie bundel voor zal zorgen. 

Hoe werkt het?

Bestel het album en ontvang drie krachtige (hypnotische) meditaties: stem je af op hoe jij de dag het allerliefste wilt ervaren, niet langer forceren maar aantrekken.

Je ontvang een uitgebreide digitale Evolve guide metinstructies hoe jij de (hypnotische) meditaties kunt inzetten om deze resultaten moeiteloos in jouw leven te creëren en aan te trekken

Inmiddels hebben al meer dan 2500+ anderen mijn hypnotische meditaties en sessies ervaren, dit is jouw dagelijkse tool om écht prioriteit te geven aan wat jij wilt én dit tot realiteit te brengen zonder grote inspanning. Ja, dat kan echt.

De meditatiebundel bevat:

Je ziet anderen positief en voldaan door het leven heen bewegen en verbazingwekkende resultaten bereiken. Op hun werk, school, thuis, in relaties. Ze lijken het met gemak te creëren én behouden.

Ben je klaar om dit zelf te ervaren? Start met en volg de Evolve meditaties dagelijks (voor 30 dagen lang) en laat dezelfde geweldige en gewenste resultaten in jouw dagelijkse gemoedstoestand en realiteit ontstaan.

Bestel jouw Evolve mediatie album nu voor slechts € 39,- of ga All-In en bestel de unieke meditatie bundel

Maak hieronder je keuze en ontvang het album of de bundel direct in je inbox.

ENKEL

Evolve
meditatie album

€ 39,-
(inclusief btw)

BUNDEL: BESPAAR € 18,-

Evolve + Magnificence meditatie album

€ 60,-
(inclusief btw)

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

RESULTATEN

De Evolve meditatie bundel zorgt ervoor dat je manier van denken, je gevoel én energie shift van:

Weinig grip op je dag naar moeiteloos kunnen sturen naar hoe je jouw dag wél wilt ervaren.

Een gebrek aan positieve energie naar dagelijks lekkerder in je vel zitten, dit is de energie waarmee je meer van hetzelfde aantrekt.

Negatieve gedachtes en twijfels eenvoudig doorbreken en ombuigen naar een mindset die jouw gewenste leven volledig ondersteunt.

Van onrust en stilstand naar het voelen van kracht en vertrouwen, in jezelf, maar ook in wat er nog mogelijk is voor jou. Wat als je DAT in overvloed gaat voelen?

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd transformatiecoach en hypnotherapeut. Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk (5e druk!), mijn tweede boek ligt in het voorjaar van 2023 in de winkels en podcast host (500.000+ luisteraars). Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun droomleven kunnen manifesteren. In 2022 heb ik hier honderden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, meer zelfvertrouwen voelt, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.

Jij bent de creator van je eigen leven en zelfliefde is dé sleutel tot het manifesteren van dit droomleven. Hier help ik je met zoveel liefde bij! Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Lees hier meer over mij.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe ‘werkt’ deze bundel?

Na betaling ontvang je de meditatie bundel direct in je inbox, via deze mail kan je de meditaties online beluisteren en downloaden (en opslaan op bijvoorbeeld je mobiele telefoon).

Naast de meditaties ontvang je ook een guide, waarin duidelijk uitgelegd staat hoe je de meditaties voor jouw eigen persoonlijke doelen en dromen kunt gebruiken. Maar no worries, het is ontzettend simpel en juist super fijn in gebruik! 

Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben, ik begeleid je overal in.

Blijft de bundel onbeperkt beschikbaar?

Mag ik jou nog een vraag stellen over de meditatie bundel?