IK HEB IETS VOOR JOU!

Ontvang de gratis 3 delige audiotraining ‘in 3 stappen naar een zelfliefde mindset.’

Wil je meer innerlijke rust, vertrouwen en kracht ervaren? En het leven gaan ervaren waar jij naar verlangt? Ontdek welke 3 stappen die jij VANDAAG nog kunt zetten om een krachtige basis voor een liefdevol leven te creëren en wat je nodig hebt om een Zelfliefde Mindset te ontwikkelen. Een manier van denken en handelen waarvan zelfliefde de basis vormt. Ik zeg: op jouw meest liefdevolle leven!

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk en mijn tweede boek zal in het voorjaar van 2023 in de winkels liggen. Ook kan je elke zaterdagochtend om 6:00 een nieuwe aflevering vinden via mijn Self Love Talk podcast kanaal, wat inmiddels meer dan 500.000+ keer is beluisterd.

Ik ben er voor jou als coach. Want stiekem voel je ook wel dat jij jouw leven nóg veel meer mag vormgeven op jouw eigen voorwaarden, want dan kan je het pad bewandelen waar je hart elke dag sneller van gaat kloppen.

Wat jij wilt is nog dieper vertrouwen in jezelf en het leven. Om jouw innerlijk weten en intuïtie nog meer aan te scherpen en hier op te kunnen bouwen. Jij wilt jouw manifestatiekracht van binnenuit versterken, zodat jouw droomleven jou vindt.

Jouw leven is al mooi, maar jij bent op zoek naar MAGIE in alle facetten van jouw leven.