MEREL TEUNIS

Transformeer je binnenwereld, zodat de gewenste resultaten in jouw leven en business automatisch kunnen volgen.

En dit is mijn verhaal

Self Love Talk podcast luisteraars

Self Love Talk boek

cursussen verkocht

Dit is mijn missie

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd transformatiecoach en hypnotherapeut. Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk (5e druk!), mijn tweede boek ligt in het voorjaar van 2023 in de winkels en podcast host (500.000+ luisteraars). Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun droomleven kunnen manifesteren. Inmiddels heb ik hier honderden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, meer zelfvertrouwen voelt, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.Jij bent de creator van je eigen leven en zelfliefde is dé sleutel tot het manifesteren van dit droomleven. Hier help ik je met zoveel liefde bij!

Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

In mijn meest transformerende groepsprogramma ‘Magical Rhythm’ werken wij 1:1 samen om jouw verlangens te vervullen en los te laten wat je niet langer dient. Ben je klaar om (eindelijk) met een diep vertrouwen in jezelf en het leven volledig te leven, zoals het voor jou is bedoeld?

Wekelijks deel ik mijn kennis met je via mijn succesvolle podcast Self Love Talk.

Wil je kennis maken met mij als coach? Ontvang dan gratis deze 3-delige audiotraining, al 5000+ anderen gingen je voor.

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk en mijn tweede boek Self Love Mindset ligt sinds de zomer van 2023 in de winkels. Ook kan je elke zaterdagochtend om 6:00 een nieuwe aflevering vinden via mijn Self Love Talk podcast kanaal, wat inmiddels meer dan 500.000+ keer is beluisterd.

Ik ben er voor jou als coach. Want stiekem voel je ook wel dat jij jouw leven nóg veel meer mag vormgeven op jouw eigen voorwaarden, want dan kan je het pad bewandelen waar je hart elke dag sneller van gaat kloppen.

Wat jij wilt is nog dieper vertrouwen in jezelf en het leven. Om jouw innerlijk weten en intuïtie nog meer aan te scherpen en hier op te kunnen bouwen. Jij wilt jouw manifestatiekracht van binnenuit versterken, zodat jouw droomleven jou vindt.

Jouw leven is al mooi, maar jij bent op zoek naar MAGIE in alle facetten van jouw leven.

In de media

Regelmatig ben ik zowel in de offline en online media te vinden. Zo verscheen ik eerder met een interview in de Happinez, VIVA, Women’s Health, Wendy Online, Libelle, Libelle Gezond, Bedrock Magazine en Foodies Magazine. Ook deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen en expertise via podcasts, zo ben ik inmiddels vaste gast tijdens de online evenementen en podcast Kukuru.

In mei 2023 was ik wederom te gast in de Kukuru podcast.

De Self Love
Talk Podcast

Deze podcast helpt je om jezelf beter te leren kennen, je brein beter te begrijpen en zelfliefde te vergroten. Dé plek voor inspiratie op het gebied van mindset, persoonlijke groei en manifestatie. Vol praktische tips die je direct kunt integreren in jouw leven. Ook vind je hier verschillende waardevolle interviews met inspirerende gastsprekers die hun expertise of unieke verhaal met je delen. Elke zaterdagochtend staat er een nieuwe aflevering voor je klaar. Enjoy!

LET’S CONNECT

Volg mij via Instagram

LET’S CONNECT

Luister mijn podcast

LET’S CONNECT

Volg mij via LinkedIn