EARLY ACCESS

Manifest & Rise

In 14 dagen jouw huidige realiteit transformeren en vanuit plezier en vertrouwen jouw droomleven manifesteren. 

Start: oktober 2023.

Wil jij als eerste meer horen over de 14-daagse cursus én voor een exclusieve early-bird korting kunnen instappen?

Meld je vrijblijvend aan.

Herken je dit?

● Je wilt zo graag meer voor jezelf en jouw leven creëren, maar iedere keer houdt iets van binnen je tegen.

● Je loopt tegen je eigen belemmerende overtuigingen aan waardoor gedachtes als ‘is dit wel mogelijk (voor mij)?’, ‘HOE moet ik dat dan doen?’ of ‘kan ik dat wel?’ door je hoofd spoken.

● De term ‘manifestatie’ is je niet onbekend, je hebt er misschien ook al meer over gelezen, maar toch lukt het je niet om dit op een authentieke manier echt eigen te maken en vóór je te laten werken.

  Wil jij voor jezelf gaan ontdekken hoe je letterlijk jouw huidige realiteit kan transformeren naar het leven én het jaar waar jij (nu nog enkel) van droomt?

  Dan is Manifest & Rise voor jou!

  Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst, want alleen dan krijg jij als allereerste toegang tot de cursus met een fantastische pre-sale korting.

  Hi! Ik ben Merel Teunis

  TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

  Daarnaast ben ik auteur van mijn tweede boek Self Love Mindset. Ook kan je elke zaterdagochtend om 6:00 een nieuwe aflevering vinden via mijn Self Love Talk podcast kanaal, wat inmiddels meer dan 600.000+ keer is beluisterd.

  Ik ben er voor jou als coach. Want stiekem voel je ook wel dat jij jouw leven nóg veel meer mag vormgeven op jouw eigen voorwaarden, want dan kan je het pad bewandelen waar je hart elke dag sneller van gaat kloppen.

  Wat jij wilt is nog dieper vertrouwen in jezelf en het leven. Om jouw innerlijk weten en intuïtie nog meer aan te scherpen en hier op te kunnen bouwen. Jij wilt jouw manifestatiekracht van binnenuit versterken, zodat jouw droomleven jou vindt.

  Jouw leven is al mooi, maar jij bent op zoek naar MAGIE in alle facetten van jouw leven.