EXCLUSIEVE AANBIEDING: MEREL X KURKU

Ontdek de kracht van hypnose en visualisatie, een zeer effectieve manier om emotionele blokkades en diepgewortelde problemen te overwinnen. Hierdoor zul je met meer gemak en plezier (financiële) vrijheid, overvloed en vertrouwen in je leven te ontvangen.

Al 2600+ anderen gingen je voor. 

Boek Self Love Mindset Giel Beelen

Alleen tijdens Meiditatie: 2 van mijn succesvolle (hypnose) albums voor de prijs van 1.

€ 39,- i.p.v. € 78,-.

Ontvang zowel het Evolve album als het Magnificence (hypnotische) meditatie album. Lees vooral verder en ontdek wat je ontvangt en wat je bereikt door aan de slag te gaan met mijn (hypnotische) meditaties en healing methode. Al ruim 2600+ anderen hebben deze albums aangeschaft en hun succesverhalen vind je op deze pagina. 

Liefs, Merel 

 

Deze (hypnose) meditatie bundel is voor jou wanneer je: 

Het lastig vindt om grip op je dag te krijgen, wat jij wilt is moeiteloos sturing kunnen geven (wat er ook in jouw leven gebeurt) naar hoe je jouw dag wél wilt ervaren. 

Graag (nog) meer positieve energie wilt ervaren, maar dit nog beperkt wordt door onzekerheid, twijfels of veel in je hoofd zitten. Je wilt dit transformeren, zodat je dagelijks (nog) lekkerder in je vel zit en meer vertrouwen in jezelf en het leven ervaart, want dit is de energie waarmee jij meer van hetzelfde aantrekt!

Wel nadenkt over het vervullen van je verlangens en dromen, maar daar blijft het ook bij. Of je probeert het, maar valt terug in oude patronen. Tijd om dit te fixen met het Magnificence album, zodat onvervulde verlangens verleden tijd zijn. 

Belemmerende overtuigingen liefdevol wilt kunnen loslaten, want je weet ook wel dat je je nog te vaak in de weg zit en daarmee jouw vertrouwen en rust verstoord. Je bent eigenlijk wel klaar met die kritische stem, want zij brengt je helemaal niks. 

Meer rust in jezelf en het leven wilt voelen, zodat je de kracht en het vertrouwen voelt om datgeen te creëren wat jij wilt. Er is zoveel mogelijk, jij wilt dit ontdekken en realiteit maken, focus is creatie.  

Luister er 30 dagen lang dagelijks naar en verwacht wonderen.

Deze meditaties zullen je helpen om je te realiseren dat jij op ieder moment kunt kiezen om het leven te creëren waar jij van droomt.
Het zal ervoor zorgen dat je zult kiezen voor meer MAGIE in je leven!

BEKEND VAN

Ontdek de kracht van het transformeren van jouw onderbewustzijn met mijn unieke hypnotische meditaties en de methode die inmiddels al door 4300+ anderen is gevolgd! 

 

Onze levens worden gevormd door de verhalen die we onszelf (onbewust!) vertellen, maar wat als die verhalen niet langer dienen?

Het is tijd om de pen weer in handen te nemen en jouw verhaal te (her)schrijven. Waarom? Omdat je dan echt het leven kunt ervaren zoals je dat zelf wilt. En niet door hard te werken, maar doordat het van nature ontstaat vanuit jou. Dit album maakt je vrij van alle beperkingen en maakt jouw verlangens mogelijk.

En weetje wat echt het mooie aan werken met deze (hypnotische) meditatie bundel is? 

Je hoeft er zelf vrij weinig voor te doen. Dat klinkt te mooi om waard te zijn, maar toch is het zo. 

Je ontvangt van mij een guide waarmee je de hypnoses persoonlijk maakt, je precies weet wat je kan verwachten, zodat je tijdens het beluisteren hiervan enkel mijn stem hoeft te volgen en alles mag laten ontstaan. 

Over een aantal jaar zal hypnotherapie niet meer weg te denken zijn uit coaching-land, maar jij hoeft daar niet op te wachten. Nu voor slechts € 39,- i.p.v. € 78,- (en die laatste prijs is voor wat je krijgt eigenlijk al een no-brainer). 

 

 

Of je nu kampt met angst, stress, een overheersende kritische stem of andere uitdagingen (die jouw verlangens en dromen in de weg staan), deze bundel staat voor je klaar. Het biedt een veilige en doeltreffende manier om verandering te omarmen en je leven een nieuwe wending te geven.

Bereid je voor op een leven vol empowerment en vervulling!

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

2600+ anderen GINGEN JE VOOR

Jouw programmering creëert jouw dagelijkse realiteit: zet dit bewust in.

De programmering van jouw onbewuste brein en je dagelijkse focus bepaalt het leven dat jij vandaag de dag ervaart en waar jij meer van creëert en aantrekt. Want: waar je ONBEWUST aandacht aan geeft, dat groeit.

Als je je nu afvraagt waarom je (nog) niet de gewenste resultaten in je leven ervaart, zowel in het vervullen van je verlangens als het ervaren van een duurzame gewenste positieve  gemoedstoestand, dan is het noodzakelijk om je programmering eens onder de loep te leggen. 

Waarom is dat zo belangrijk? (En veel gemakkelijker om wél de gewenste resultaten te gaan ervaren op dagelijkse basis). Vanuit deze programmering ontstaan de blokkades die ons enorm belemmeren en ervoor kunnen zorgen dat jij nog teveel het gevoel hebt dat het leven je ‘overkomt’ in plaats van dat JIJ echt grip ervaart op je dag en hiermee kunt sturen richting het leven dat je graag op dagelijkse basis wilt ervaren. 

Jouw brein geeft jou meer van datgeen wat het registreert als belangrijk voor jou. Hoe bepaalt je brein dit? Door waar jij je onbewust op focust én het zou zo maar eens kunnen dat deze focus nu totaal niet afgestemd staat op wat jij wilt. Tijd om dit heel effectief te veranderen.

Dit is precies waar de Evolve + Magnificence meditatie bundel voor zal zorgen. Waarmee je jezelf neurologisch zal herprogrammeren en heel gericht (vanuit je onderbewustzijn) los zal laten wat nu haaks staat op hoe jij het (dagelijks) leven juist graag wilt ervaren. Dit is tenslotte dé energie waarmee je meer van hetzelfde wilt en vanaf nu kunt gaan aantrekken! 

Hoe werkt het?

Bestel de bundel en ontvang 6 krachtige (hypnotische) meditaties (zowel lang als kort voor dagelijks gebruik): stem je af op hoe jij de dag het allerliefste wilt ervaren, niet langer forceren maar aantrekken.

Je ontvang een uitgebreide digitale guide met instructies hoe jij de (hypnotische) meditaties kunt inzetten, zo pas je mijn succesvolle methode toe waardoor je de bundel super persoonlijk kunt inzetten. Dat maakt dat je met mijn begeleiding gedurende de meditaties precies de resultaten kunt behalen die voor jou gewenst zijn!

Inmiddels hebben al meer dan 4300+ anderen mijn hypnotische meditaties en sessies ervaren, dit is jouw dagelijkse tool om écht prioriteit te geven aan wat jij wilt én dit tot realiteit te brengen zonder grote inspanning. Ja, dat kan echt.

Bestel hier jouw unieke Kuruku x Meiditatie bundel

DE BUNDEL

HYPNOTISCHE MEDITATIE BUNDEL 
Evolve + Magnificence

€ 39 i.p.v. € 78,-
(inclusief btw)

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd transformatiecoach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en in business en hypnotherapeut. Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk (5e druk!), mijn tweede boek Self Love Mindset ligt sinds het voorjaar van 2023 in de winkels en podcast host van het Self Love Talk podcast kanaal (780.000+ luisteraars). Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun droomleven kunnen manifesteren. In 2024 heb ik hier inmiddels duizenden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, meer zelfvertrouwen voelt, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.

Jij bent de creator van je eigen leven en zelfliefde is dé sleutel tot het manifesteren van dit droomleven. Hier help ik je met zoveel liefde bij! Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Lees hier meer over mij.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe ‘werkt’ deze bundel?

Na betaling ontvang je de meditatie bundel direct in je inbox, via deze mail kan je de meditaties online beluisteren en downloaden (en opslaan op bijvoorbeeld je mobiele telefoon).

Naast de meditaties ontvang je ook een guide, waarin duidelijk uitgelegd staat hoe je de meditaties voor jouw eigen persoonlijke doelen en dromen kunt gebruiken. Maar no worries, het is ontzettend simpel en juist super fijn in gebruik! 

Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben, ik begeleid je overal in.

Blijft de bundel onbeperkt beschikbaar?

Mag ik jou nog een vraag stellen over de meditatie bundel?