Meld je aan voor de gratis online masterclass op 8 oktober om 10:30:
Van dromen naar realiteit.

Ontdek de 4 essentiële stappen die jouw manifestatie kracht zullen versterken, zodat jouw verlangens en dromen met veel meer gemak, plezier en vertrouwen zich in jouw leven zullen manifesteren.

Ik deel de do’s and don’ts met je op het gebied van manifestatie én waarom manifesteren niet gelijk staat aan meer doen. Want alles waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou.

Al ruim 2000+ anderen gingen je voor.

In deze GRATIS masterclass ga je leren

✓ Wat er nu voor zorgt dat je onbewust manifesteert wat je juist niet wilt ervaren en hoe je dit krachtig doorbreekt. Het resultaat? Mega sterke manifestatie kracht!

✓ Waarom zelfliefde de sleutel is tot het manifesteren van je droomleven en hoe je ervoor zorgt dat dit de drijvende kracht wordt in jouw leven i.p.v. de onzekerheid en angst die je misschien wel geregeld voelt.

✓ Wat ervoor nodig is om een neurologische en energetische match te worden met alles waar jij naar verlangt, zodat dit zich vanuit en met meer gemak, plezier en vertrouwen zal manifesteren.

✓ Hoe je manifestatie tools, zoals een vision board, wél vóór je kan gaan laten werken. Ik vertel je ook waarom dit twee jaar lang niet voor mij werkte, zodat jij dit met gemak anders kan gaan ervaren!

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Daarnaast ben ik auteur van mijn tweede boek Self Love Mindset. Ook kan je elke zaterdagochtend om 6:00 een nieuwe aflevering vinden via mijn Self Love Talk podcast kanaal, wat inmiddels meer dan 500.000+ keer is beluisterd.

Ik ben er voor jou als coach. Want stiekem voel je ook wel dat jij jouw leven nóg veel meer mag vormgeven op jouw eigen voorwaarden, want dan kan je het pad bewandelen waar je hart elke dag sneller van gaat kloppen.

Wat jij wilt is nog dieper vertrouwen in jezelf en het leven. Om jouw innerlijk weten en intuïtie nog meer aan te scherpen en hier op te kunnen bouwen. Jij wilt jouw manifestatiekracht van binnenuit versterken, zodat jouw droomleven jou vindt.

Jouw leven is al mooi, maar jij bent op zoek naar MAGIE in alle facetten van jouw leven.