14-DAAGSE CURSUS: MANIFEST & RISE – MELD JE AAN EN START DIRECT

Ontdek in 14 dagen hoe jij een magneet wordt voor jouw droomleven.

Al ruim 750+ anderen gingen je voor. 

 

De derde editie van mijn krachtige manifestatie cursus die ik heb ontworpen om je te helpen overvloed in je leven aan te trekken en je dromen te manifesteren.

In 14 dagen leer je jouw huidige realiteit te transformeren en vanuit plezier en vertrouwen jouw droomleven te manifesteren.

Want alles waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou.

Meld je aan, volg op eigen tempo. 

Herken je dit?

Je voelt je (regelmatig) onzeker wanneer je nadenkt over je verlangens en dromen. 

Je hebt al vaker de eerste stappen gezet om je dromen en doelen waar te maken, maar toch lukt het iedere keer niet. Twijfels en een gebrek aan moed brengen je steeds weer van je stuk. 

Je wilt zo graag meer voor jezelf en jouw leven creëren, maar iedere keer houdt iets van binnen je tegen. 

Je loopt tegen je eigen belemmerende overtuigingen aan waardoor gedachtes als ‘is dit wel mogelijk (voor mij)?’, ‘kan ik dit wel?’of ‘ben ik wel goed genoeg?’ door je hoofd spoken.

De term ‘manifestatie’ is je niet onbekend, je hebt er misschien ook al meer over gelezen, maar toch lukt het je niet om dit op een authenieke manier écht eigen te maken.

Het is tijd.. Om op te gaan staan voor jouw dromen en verlangens. Als jij beweegt, beweegt jouw buitenwereld met je mee. Laat dit vóór je werken.

Door echt te gaan begrijpen dat jij de creator van jouw leven bent. En je over alle tools bezit, die je in dit creatie proces called life van oneindige mogelijkheden nodig hebt.

Van een onzekerheid, twijfels en belemmeringen naar vrijheid, lichter leven en vertrouwen.

Het grootste geschenk van manifestatie is niet enkel aantrekken wat je wilt bezitten, maar de mogelijkheid om jouw meest krachtige, liefdevolle, magnifieke en authentieke zelf te zijn. Dan ben en belichaam je de frequentie van liefde en overvloed. Dat trek je aan. 

Dat is de sleutel tot het manifesteren van je droomleven, zelfliefde.

Deze cursus is een reis die je eraan helpt herinneren waar jouw ware (creatie) kracht ligt. Je leert hoe je het leven kunt co-creëren waar jij (diep van binnen) naar verlangt. Je ontdekt dat aantrekken met plezier en gemak kan, je vanuit flow kunt ontvangen en hoe je je dromen kunt realiseren.

Je stemt je af op een oneindige bron van overvloed, liefde en licht.

Ready? 

Vanuit de neurowetenschap en kwantumfysica weten we dat je met je gedachtes en emoties de resultaten in je leven creëert en aantrekt

Hierdoor manifesteer je soms (onbewust) steeds opnieuw meer van wat je al kent, zelfs als dit ongewenst is.Je droomleven creëren en manifesteren doe je niet enkel met en vanuit je hoofd en volle bewustzijn. Dit doe je grotendeels met je onderbewustzijn, je hart, met wat je voelt en door de woorden – en gedachtes – die jij jezelf verteld en bewust kiest. 

Dus de echte sleutel? Dat ben jij.

Ik liet mezelf in 2020 opleiden tot hypnotherapeut, volgde trainingen van grootheden zoals Joe Dispenza en Marisa Peers, zodat ik jou nu kan begeleiden om op een dieper niveau, vanuit je onderbewustzijn te transformeren. Dit helpt je om jezelf neurologisch en energetisch te herprogrammeren, zodat je een match wordt met de toekomst waar jij naar verlangt.Want als je niet alleen op bewust niveau, maar ook op onderbewustzijn niveau leert manifesteren, dan wordt manifesteren een manier van leven.

En zal je méér zelfvertrouwen, innerlijke rust en vrijheid ervaren, kun je nagaan hoe jij jouw leven dan zal ervaren? En dat ga jij in deze cursus ontdekken, ervaren en eigen maken. Het is geen magie, maar toch zal het zo voelen. I promise!

Al ruim 750+ anderen zijn je voor gegaan, lees hieronder hun succes-verhalen!

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Hoe werkt het?

Bestel het album en ontvang drie krachtige (hypnotische) meditaties: stem je af op hoe jij de dag het allerliefste wilt ervaren, niet langer forceren maar aantrekken.

Je ontvang een uitgebreide digitale Evolve guide metinstructies hoe jij de (hypnotische) meditaties kunt inzetten om deze resultaten moeiteloos in jouw leven te creëren en aan te trekken

Inmiddels hebben al meer dan 2500+ anderen mijn hypnotische meditaties en sessies ervaren, dit is jouw dagelijkse tool om écht prioriteit te geven aan wat jij wilt én dit tot realiteit te brengen zonder grote inspanning. Ja, dat kan echt.

Dat is toch ge-wel-dig? Om de energie van jouw droom 2024 te voelen stromen! Jouw leven is voor jou om te vullen, meer dan ooit is de keuze nu aan jou!

Wil jij voor jezelf gaan ontdekken hoe je letterlijk jouw huidige realiteit kan transformeren naar het leven én het jaar waar jij (nu nog enkel) van droomt? It’s up to you, I’m here to guide you. 

RESULTATEN

Na deze cursus heb en weet jij:

Hoe je vanuit complete rustjouw leven, precies zoals jij dat graag wilt, kan manifesteren. 

Een innerlijke transformatie doorgemaakt, waardoor je meer vrijheidvan binnen én in jouw dagelijks leven ervaart. 

Je ervaart een lichter leven, waardoor je meer plezier beleeft en echt kan genieten van het leven in het nu én in de journey naar wat er nog zal ontstaan. 

Hoe je ervoor zorgt dat angst en (je eigen) belemmeringen niet meer aan het stuur zitten. Jij stuurt, jij creëert, vanuit liefde, vertrouwen en in een flow van positieve energie.

Zelfvertrouwen, dat met elke stap groeit. Hierdoor zal je met meer gemak en sneller je dromen aantrekken.

Alle stappen van manifesteren, van dromen naar realiteit, eigen gemaakt en kan je dit vóór je laten werken.

BEKEND VAN

Wat kan je verwachten?

Ben jij er klaar voor en voel je dat er ruimte gemaakt mag worden voor het transformeren van jezelf en jouw leven? Van angst, twijfels en tekort naar meer (zelf)vertrouwen, lichter leven en vrijheid. Je kunt de cursus geheel op eigen tempo volgen, start 24 oktober.

Schrijf je nu in voor Manifest & Rise voor € 127,- of ga All-In en ontvang ook het unieke meditatie album voor € 182,-

Maak hieronder je keuze.

Meld je aan en start direct. 

* Je hebt t/m 20 december 2023 toegang.

PAKKET – I’M READY

Kies voor ‘I’m Ready’ en krijg (enkel) toegang tot de cursus.

€ 127,-
(inclusief btw)

  PAKKET – ALL-IN

Ga ‘All-In’ en ontvang ook het exclusieve Manifest & Rise meditatie album in je inbox.

* De meditaties blijven van jou, herhaling is key.

€ 182,-
* Betaal in twee termijnen: € 91,- per maand.
(inclusief btw)

FAQ: wat is het het verschil tussen ‘I’m ready’ en ‘All-In’?

Kies je voor het ‘I’m ready’ pakket? Dan krijg je toegang tot de Manifest & Rise cursus en kun je de lessen en exclusieve (hypnotische) meditaties volgen zolang de cursus online staat (tot 20 december 2023). Ga je ‘All-In’? Wat ik je wel zou aanraden. Dan ontvang je het exclusieve Manifest & Rise meditatie album t.w.v. € 55,- (dit bevat ook de bonus audio’s die ik gedurende de cursus met je zal delen) in je inbox, je kunt de meditaties downloaden en ze blijven forever yours. Ik raad je dit aan, omdat herhaling key is voor transformatie én dit ook na de cursus jouw mega krachtige manifestatie practice zal vormen. Blijf IN de hoge energie. 

De Manifest & Rise cursus is in vier delen opgebouwd

Dit is de manifestatie reis die we samen gaan maken en wat je hier o.a. van kan verwachten.

Deel 1: De blueprint van jouw 2024

Ontdek in de waardevolle les ‘The Quantum you’ hoe jouw gedachtes en emoties de blueprint van jouw leven én toekomst vormt.

Klaar om de energie van 2024 te laten stromen? Van wat je wél wilt ontvangen en creëren in het leven?

Op 24 oktober trappen we af met een prachtige helende openingsceremonie. Het Universum kan jou alleen maar meer geven van wat er nu al is. Jij kan alleen maar meer creëren vanuit wat jij jezelf nu al geeft. We stappen direct in die ENERGIE, de energie van dankbaarheid. Voor wat er is geweest, wat er nu is en wat er allemaal nog zal gaan ontstaan.

Ik neem je mee in de wereld van energie. Kortom: in de wereld van manifestatie. Hoe werkt manifesteren precies? En nog belangrijker: hoe laat je dit als een bewust onderdeel van jou vóór je werken.

In deze fase van de cursus gaan we aan de slag met een transformerende manifestatie tool, jouw hypnotisch vision board.

Deel 2: Vanuit vertrouwen, liefde & verbinding jouw manifestatie kracht versterken

Kom terug bij vertrouwen, liefde en verbinding en voel meer vrijheid van binnenuit en in het leven dat je dagelijks ervaart.

Wat staat je nu nog in de weg om dit leven te leven? Om de energie van jouw droom 2024 vanuit een positieve flow te laten stromen? In deze fase van de cursus maak je jezelf vrij van wat je nu nog (onbewust) belemmert.

Deze transformatie vindt niet alleen op bewust niveau plaats, maar ook op onderbewust niveau. Jouw onderbewustzijn zit voor 95% van de tijd aan het stuur en wanneer je op dit niveau kan loslaten en herprogrammeren wat je niet langer dient, zal je verbluffende resultaten ervaren in wat je op dagelijkse basis voelt en terugziet in jouw leven.

Deel 3: Vrij zijn om 100% te ontvangen

Manifestatie ontstaat vanuit en start dus met jouw binnenwereld. En daarom ga ik je leren hoe je jouw binnenwereld een magneet maakt voor wat jij meer in je leven wilt ontvangen.

Je hebt geleerd hoe jouw staat van zijn de resultaten in jouw leven aantrekt én creëert. In deze fase van de cursus ontdek je hoe je jouw binnenwereld, je staat van zijn, in alignement kan brengen met wat je in de buitenwereld wilt ervaren. Waarom wil je dat? Zodat je met veel meer gemak, plezier en vertrouwen manifesteert waar jij naar verlangt. 

Door de les ‘The loving you’ ontdek je wat de kracht en energie is van je eigen woorden, hoe dit (nu misschien nog ongewenst) sturing geeft aan je leven en hoe je je hiermee afstemt op de energie en frequentie van jouw 2024.

Klaar om deze stralende versie van jou te verankeren in jouw onderbewustzijn? Je brein is beeldend ingesteld en maakt geen onderscheid tussen verbeelding en realiteit. Het gelooft wat het ziet. De bijbehorende unieke hypnotische meditatie en visualisatie geeft jouw brein precies de input om een nieuwe waarheid op te slaan. En wanneer je het gelooft, dan shift jouw staat van zijn.

Na deze fase, ben jij een neurologische en energetische MATCH met het leven waar jij van droomt, en weet je daarmee haarfijn hoe jij jezelf kunt activeren voor meer van waar jij naar verlangt.

Deel 4: Activeer de creator in jou

Hoe manifesteert jouw 2023 zich vanuit gemak? Wat er ook gebeurt in je leven? Of hoe jij je ook voelt? Daar gaat deze laatste fase over.

In deze fase ontdek je, met behulp van een krachtige meditatie, hoe je steeds opnieuw jouw energie kan shiften. Je leert hoe je van angst, twijfels en belemmeringen continue weer naar vertrouwen, liefde en vrijheid kan gaan.

Hoe herpak je jezelf wanneer je even terugvalt in oude patronen die je niet dienen? En hoe kies je weer voor vertrouwen en liefde wanneer je merkt dat angst achter het stuur is gekropen?

In deze fase ontdek je hoe je de mindset shift maakt van weerstand naar ontvangen. Er ontstaat een nieuwe blueprint. Het resultaat? Je zend hierdoor een krachtiger energetisch signaal uit waardoor je precies datgeen waar je naar verlangt aantrekt. En je voelt het vertrouwen om bewust de acties te ondernemen waarmee je met meer gemak en plezier jouw dromen realiseert.

Verwacht een geweldige energie, een stroom van liefde en kriebels in je buik, omdat je weet hoe je van jouw droom 2024 realiteit maakt.

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Ik voelde diep van binnen dat het anders kon en mocht zijn.  

In 2013 liep ik op jonge leeftijd tegen een burn-out aan. Ik werkte keihard, had grote dromen, maar kon voor mijn gevoel de snelheid van het leven opeens niet meer bijhouden. Ik herkende mezelf niet meer en vroeg me af: is dit nou waar ik het voor doe?

Ik stond juist verder weg van mezelf en het leven dat ik écht wilde leven. Voelde geen (zelf)vertrouwen en de vrijheid waar ik zo naar verlangde.

Toen ik die werelden en kennis vanuit zelfliefde, neurowetenschap, kwantumfysica en hypnose wist samen te brengen en mijn eigen manifestatie-practise ontwikkelde, toen viel alles op zijn plek. Door deze stappen te herhalen, en mezelf neurologisch en energetisch te herprogrammeren en af te stemmen op mijn gewenste toekomst, begon ik verbluffende resultaten te zien.

Ik sprong in het diepe, zegde mijn fulltime baan op en koos met heel mijn hart voor mijn eigen onderneming. Binnen 3 maanden werd ik door Kosmos Uitgevers benaderd voor mijn eerste boek, dat momenteel met de 5e druk in de winkels ligt. Mijn tweede boek ligt sinds juni 2023 in de winkels, ook hiervoor werd ik benaderd, deze kans trok ik aan. Ik ervaarde, leerde en ontdekte zoveel waarvan ik dacht: dit moet toch iedereen weten?

In deze cursus ga ik je alles leren en neem ik je met liefde bij de hand, het wordt magisch en transformerend! Tijd om jouw verlangens en dromen en verlangens te realiseren, nu én in de toekomst. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe werkt deze cursus (na aanmelding)?

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging waarin je het besloten account op Instagram kan vinden. Maak een screenshot van deze mail en dien een volg-verzoek in bij dit account.

Wij controleren je aanmelding en laten je z.s.m. toe. Je ontvang je werkboek via de mail. Alle lessen, meditaties, visualisaties en live sessies volg je heel eenvoudig via het Instagram account.

Voor wie is deze cursus?

Klaar om de energie van 2024 te laten stromen? Van wat je wél wilt ontvangen en creëren in het leven? Ik neem je mee in de wereld van energie. Kortom: in de wereld van manifestatie. Hoe werkt manifesteren precies? En nog belangrijker: hoe laat je dit als een bewust onderdeel van jou vóór je werken.

Wil jij voor jezelf gaan ontdekken hoe je letterlijk jouw huidige realiteit kan transformeren naar het leven én het jaar waar jij (nu enkel nog) van droomt? I’ts up to you, I’m here to guide you.

En zal je méér zelfvertrouwen, innerlijke rust en vrijheid ervaren, kun je nagaan hoe jij jouw leven dan zal ervaren? En dat ga jij in deze cursus ontdekken, ervaren en eigen maken. Het is geen magie, maar toch zal het zo voelen. Als dit jou aanspreekt, dan is deze cursus voor jou. Ook als je al vaker een cursus over manifestatie hebt gevolgd dan weet ik zeker dat deze cursus je juist gaat helpen om jouw manifestatie-practice enorm te versterken!

Hoeveel tijd kost het om de cursus te volgen?

Zowel de lessen als de meditaties/visualisaties zullen tussen de 20 en 30 minuten zijn. Hoeveel tijd jij besteed aan de bijbehorende praktische en makkelijk toepasbare oefeningen dan mag je geheel zelf bepalen 😉 Belangrijk voor mij was bij het creëren van deze cursus dat je dit met een druk leven kan combineren, kleine stapjes, groots resultaat.

Ik heb al vaker iets gelezen over manifestatie, is de cursus vernieuwend voor mij?

Absoluut. Je kunt meedoen met de cursus wanneer je nog helemaal niks weet van manifestatie, maar wanneer je dit wel weet dan weet ik juist zeker dat de cursus je enorm zal helpen om jouw manifestatie-practice en kracht te versterken. 

Mag ik je nog een vraag stellen over de cursus?

Natuurlijk. Ik denk met liefde met je mee of de cursus bij je past. Mail mij via info@merelteunis.nl