EVOLVE + MAGNIFICENCE MEDITATIE BUNDEL

Grootsheid, straling, pracht, rijkdom, volledige potentie. Al ruim 2200+ anderen gingen je voor.

Exclusieve Kukuru aanbieding: ontvang zowel het Evolve meditatie als het Magnificence meditatie album als bundel voor slechts € 50,- i.p.v. € 78,-. 

 

De meditaties blijven voor altijd van jou, na aankoop ontvang je zowel de (hypnotische) meditaties als de bijbehorende uitgebreide guides waarmee je de meditaties super scherp en ongelofelijk krachtig volledig afstemt op jouw persoonlijke verlangens, dromen en potentie in je inbox. Waardoor je met veel meer gemak loslaat wat je niet langer dient en nu onbewust nog belemmert om jouw verlangens en potentie volledig te kunnen vervullen.

Je kunt direct van start gaan. Alleen al vorig jaar gingen ruim 2200+ anderen je voor. 

Jouw praktische en magische tool om jezelf, het onderbewuste deel van je brein, zeer effectief en liefdevol te herprogrammeren, naar een blueprint die jouw gewenste leven weerspiegelt en jij jouw eigen magnificence en die van jouw toekomst bewust activeert.

Waardoor je met gemak jouw dag ervaart precies zoals je dit wilt en je jouw energie afstemt op de frequentie van jouw verlangens en dromen, waardoor je dit met meer gemak creëert én naar je toetrekt.

Hoe zou het zijn als…

Je weet hoe je met gemak van innerlijke weerstand weer naar volledige vertrouwen in jezelf, het leven en jouw dromen switcht?

Je van weinig grip op je dag ervaren gaat naar moeiteloos kunnen sturen naar hoe je jouw dag wél wilt ervaren. 

Je niet meer beperkt te voelen (door twijfels of angst), maar een fijne flow in het leven en jouw carrière te ervaren? Het stroomt en jij beweegt daarop mee. 

Je een ultiem gevoel van vrijheid ervaart, in je hoofd en het dagelijks leven. 

Je van onrust en stilstand shift naar het voelen van structureel kracht en vertrouwen, in jezelf, maar ook in wat er nog mogelijk is voor jou. Wat als je DAT in overvloed gaat voelen?

Je belemmerende overtuigingen liefdevol kan loslaten, waardoor je ruimte creëert voor je eigen authentieke grootsheid én dat van jouw gewenste toekomst?

Dat is waar de bundel voor zal zorgen. Want wist je dat..

Wist je dat jouw brein uit een bewust en onbewust deel bestaat?

Voor slechts 5% van de tijd gebruik je jouw bewustzijn, verder word jij volledig op de automatische piloot (onbewust) aangestuurd door je onderbewustzijn, de huidige programmering van je brein.

Veel mensen beleven hun gehele leven op die automatische piloot, terwijl ze zich afvragen waarom ze toch steeds hetzelfde (niet gewenste) in hun leven blijven ervaren of waardoor het hun niet lukt om hun dromen en behoeftes te vervullen.

We weten (vanuit de wetenschap) inmiddels hoe we letterlijk met onze gedachtes en emoties onze huidige realiteit creëren en manifesteren. Én hoe we dit vóór ons kunnen laten werken. 

En het goede nieuws is: jij hebt daar compleet de controle over én je kan vandaag (ja, echt vandaag) al de gewenste transformatie in gang zetten.

Dit is precies waar de meditatie bundel voor zal zorgen.

Een keer op keer magische ervaring, waarmee je jezelf niet enkel energetisch afstemt op de frequentie van vertrouwen en jouw gewenste leven, maar je ook op neurologisch niveau her programmeert wat je niet langer dient.

Hoe werkt het?

Bestel Evolve & Magnificence en ontvang zes krachtige (hypnotische) meditaties om jezelf volledig af te stemmen en te herprogrammeren naar jouw gewenste toekomst toe.

En ontvang de uitgebreide digitale Evolve & Magnificence guides zodat je gemakkelijk datgeen wat jou nu nog belemmert loslaat.

De natuurlijke werking van je brein die kan (onbewust) onwijs tegen je werken, maar met de juiste kennis én tools kan dit juist ook vóór jou, je gewenste toekomst, je dromen en (nu nog onvervulde) behoeftes werken.

Inmiddels hebben al meer dan 3500+ anderen mijn hypnotische meditaties en sessies ervaren, dit is jouw dagelijkse tool om écht prioriteit te geven aan wat jij wilt én dit tot realiteit te brengen zonder grote inspanning. Ja, dat kan echt.

De hypnotische meditatie bundel bevat:

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

BEKEND VAN

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Ik ben gespecialiseerd in het transformeren van jouw binnenwereld, zodat er vanuit deze nieuw input ook een nieuwe outcome in jouw buitenwereld kan ontstaan.

De vraag ‘kan je met je gedachtes je gewenste leven creëren?’ hield mij jarenlang bezig.

Ja, dat kan. Ik had met mijn gedachtes, en onbewuste binnenwereld, namelijk ook de niet gewenste realiteit gecreëerd die ik jaren geleden ervaarde. Ik was mij er simpelweg totaal niet van bewust hoe groot het effect van mijn gedachtes en geloofsovertuigingen hadden op hoe ik het leven ervaarde.

Ik kon niet langer om de (wetenschappelijk bewezen) kracht van het onderbewuste deel van ons brein heen kon. Het is dé programmering  van ons onderbewustzijn die bepaalt wat we geloven, denken, voelen en doen. Het resultaat? Het leven dat we vandaag ervaren.

En die natuurlijke werking van je brein die kan (onbewust) onwijs tegen je werken, maar met de juiste kennis én tools kan dit juist ook vóór jou, je gewenste toekomst, je dromen en (nu nog onvervulde) behoeftes werken.

De hypnotische meditatie bundel zal jou helpen om op neurologisch niveau te herprogrammeren wat je niet langer dient, terwijl je je op energetisch niveau afstemt op de frequentie van jouw verlangens en dromen (en je ze met gemak sneller naar je toe zal trekken).