12-WEEKSE PROGRAMMA: THRIVE

Leef vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht jouw meest liefdevolle leven, een leven wat jou op alle vlakken vervult. Hét programma waardoor je direct verschil ervaart in je gevoel én leven.

School of Summer deal: ontvang ook het Evolve meditatie album cadeau!

 

Na het volgen van dit 12-weekse Online Coaching Programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw liefdevolle leven te creëren, ervaren en te behouden.

To Thrive, gaat over jouw meest liefdevolle leven leiden. Het meeste uit elke dag halen, jouw eigen pad bewandelen en voelen dat dit leven jou op alle vlakken vervult. 

Je geniet meer van het leven, je bent meer tevreden en laat het leven voor je werken op alle vlakken die jij maar wilt.

 

Al 500+ anderen gingen je voor!

 

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive. – Maya Angelou”

Veel mensen leiden een gestrest en onvervuld leven. Ze leiden een leven op modus ‘overleven’ in plaats van ‘leven’. De meeste mensen denken dat ze vastzitten aan hun problemen en voelen wel dat er meer in hunzelf en het leven zit, maar zien dit niet terug in de realiteit. Ze denken niets te kunnen doen om dit overwinnen of het leven waar ze naar verlangen tot uiting te laten komen.

Jouw leven is maakbaar, je kunt bloeien. To Thrive. Dit programma – wat inmiddels al door meer dan 500+ anderen met groot succes is gevolgd – laat je precies zien hoe je dit doet!

Als je controle wilt krijgen over je geestelijke gezondheid, eventuele problemen of symptomen wilt overwinnen die je klein en tegenhouden, en de vaardigheden wilt leren om het leven te leiden dat je écht wilt en volledig vervult (meer genieten, meer ontspanning, meer energie), dan ben je hier aan het juiste adres.

Dit programma is voor jou als:

Je er naar verlangt om meer vertrouwen in jezelf en het leven te ervaren, positief in het leven te staan, je krachtiger te voelen en je dromen waar te maken, maar je de juiste handvaten en tools mist (en het vertrouwen) om deze stap echt te zetten.

Je graag beter voor jezelf wilt zorgen zodat je lekkerder in je vel zit, meer in balans bent én bewust meer voor jezelf kan gaan creëren.

Je jezelf tegenhoudt door twijfels, negatieve self-talk en/of angst (voor en/of door het oordeel van anderen) en o.a. daarom graag zelfliefde wilt vergroten, zodat je minder onrust en juist meer innerlijke rust ervaart.

Je graag een gevoel van tevredenheid, positiviteit en liefde in het leven wil ervaren. Dit niet enkel meer te ontvangen, maar ook te kunnen geven!

School of Summer ’23: ontvang het hypnotisch Evolve meditatie album CADEAU.

Jouw praktische en magische tool om jezelf, het onderbewuste deel van je brein, zeer effectief en liefdevol te herprogrammeren.

 

 

De meditatiebundel bevat:

Ook ik moest het leren

Om voor mezelf te kiezen en dat dit niet egoïstisch is, maar van essentieel belang wanneer je vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht jouw meest liefdevolle leven wilt leven. Ook ik moest de kracht van binnen (her)ontdekken waar ik nu dagelijks van profiteer en waardoor ik nu meer voor mezelf weet te creëren. Ook ik stond ooit op het punt dat ik dacht ‘Is dit het nou?’ en voelde ik dat ik zoveel meer uit mezelf en het leven wilde halen. Ik verlangde naar meer vreugde, succes, rust en liefde.

Nu weet ik dat dit start bij jezelf en dat wanneer je de relatie met jezelf versterkt, je de antwoorden en bevestiging om de juiste stappen te zetten niet langer buiten jezelf hoeft te zoeken, je kan zelf sturing geven aan dat leven dat jij graag wilt gaan leven!

Wat vind ik belangrijk dat jij over dit programma weet?

In dit programma ligt de focus niet op wat je tekort komt of wat je aan jezelf zou moeten veranderen, maar juist hoe je kan leren, groeien en ruimte kan vrijmaken voor de kracht, kennis, talenten en liefde die al in je zit.

Ik geloof niet in een quick fix, daarom doorloop je in dit programma drie fases (de basis, bouwen en actie) zodat je een duurzame liefdevolle levensstijl ontwikkeld.

Maak je de keuze om in jezelf te investeren en ga je aan de slag? Dan start je bij jezelf, leer je deze relatie te versterken en bouw je vervolgens vanuit jezelf. 

Ik ga je uitdagen om je eigen ‘cup’ te vullen en meer aan jezelf te geven, zodat je uiteindelijk ook meer te geven hebt.

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

RESULTATEN

Na het volgen van dit programma ervaar jij:

Meer innerlijke rust en kan je twijfels en negatieve self-talk ombuigen naar vertrouwen.

Een leven wat jou op alle vlakken (nog meer) vervult en waardoor je met gemak meer van hetzelfde zult aantrekken!

Een gevoel van tevredenheid, positiviteit en zit je dagelijks lekkerder in je vel.

Je voelt je krachtiger en doet jezelf niet langer tekort.

Je weet hoe je om kunt gaan met angst (om te doen wat je écht graag wilt) en ervaart meer vertrouwen in het leven.

Je geniet meer van het hier en nu en voelt dat je bewust kunt leven in plaats van dat je enkel geleefd wordt of mee rent in de rat race van het leven.

BEKEND VAN

Dit krijg je

SCHOOL OF SUMMER: NU VOOR € 197,- i.p.v. € 397,- EN ONTVANG HET EVOLVE ALBUM CADEAU.

Je kunt ook in termijnen betalen

EENMALIG BETALEN

Eén termijn

€ 197,- i.p.v. € 397,-
(inclusief btw)

GESPREID BETALEN

Drie termijnen

€ 66,- per maand
(inclusief btw)

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Het online programma bestaat uit 6 modules:

Module 1: Terug naar de basis

De eerste twee modules staan in het teken van het creëren van bewustzijn, de basis om op voort te bouwen. Want waar jij je niet bewust van bent, dat kan je ook niet veranderen. In deze module leer jij jezelf ECHT 100% kennen en ontdek je hoe jij intern werkt: van jouw intrinsieke motivaties en kernwaarden tot bewuste – maar nog belangrijker – je onderbewuste patronen & blokkades. Door deze inzichten kun je bouwen aan een sterke basis die ervoor gaat zorgen dat je meer gaat manifesteren van wat jij echt wilt in jouw leven. 

Module 2: Alles begint bij jezelf

De meest waardevolle les die ik in 2013 leerde? De belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf. En dat is dan ook waar module 2 om draait. Heb jij weleens stilgestaan bij wat het is dat jij wilt? En hoe jij je op dagelijkse basis wilt voelen? In deze module gaan we hier dieper op in. Je ervaart hoe waardevol het is om echt bewust stil te staan bij jezelf en jezelf vanuit zelfliefde de vraag te stellen: ‘hoe sta ik nu in het leven?’ en ‘wat wil ik?’. Tijdens de transformatie die je in deze fase doormaakt ga je van ‘hier sta ik nu‘ naar ‘hier wil ik naartoe‘. En ga je voelen dat het ook voor jou mogelijk is. Waardoor jij en al je dromen prioriteit worden en je daarnaar gaat leven.

Module 3: Vul je eigen ‘cup’

You can’t pour from an empty cup. Hoe fijn en krachtig zou het voelen wanneer jij je eigen ‘cup’ echt dagelijks kan vullen? Let’s find out! Je ontdekt welke kracht er vrij komt wanneer je prioriteit gaat geven aan jouw kernwaarden, kortom wat jij echt belangrijk vindt in het leven. Deze fase zorgt ervoor dat jij meer gaat genieten van het leven door hier echt waarde aan toe te gaan voegen en dat jij (al je behoeftes, wensen en dromen) vanaf nu ook OP de planning staan. Daarnaast ervaar je hoe innerlijke rust, vertrouwen en kracht voelbaar wordt wanneer je de waardevolle connectie met hoofd, lijf en hart als geheel leert te versterken.

Module 4: Zelfliefde in haar meest pure vorm

Wat zal er gebeuren wanneer jouw belemmerende geloofsovertuigingen, patronen of dat kritische stemmetje plaats maken voor liefdevolle communicatie en een positieve kijk op jezelf en het leven? That’s right, dat is een life changing verandering! En die transformatie maak jij door in deze fase. Bovenal ervaar je wat deze ‘aanpak’ je oplevert. Je versterkt de relatie met jezelf en er ontstaat écht ruimte voor de kracht en potentie die in je zit. Zelfacceptatie staat centraal en dit breng je niet alleen brengt je dichter bij jezelf, maar hiermee til je jezelf naar een next level in het leven!

Module 5: De mindset shift naar Zelfliefde Mindset

Wanneer je bij deze module aankomt, sta je al heel anders in het leven dan op het moment toen je dit online programma begon. Maar juist in deze module gaan we een stapje verder, omdat je hierin leert om écht de Mindset Shift te maken waar je de rest van je leven profijt van zal hebben. That’s about to happen. Jouw behoeftes, wensen en dromen staan centraal en die gieten we in krachtige zelfliefde-doelen. Je voelt hoeveel kracht en vertrouwen het geeft wanneer je trouw kan blijven aan jouw verhaal en waarheid en wanneer je liefdevol kan omgaan met het oordeel van anderen en tegenslagen in het leven.

Bonus: tijdens de meditatie ervaar je hoe je kan manifesteren vanuit je hart.

Module 6: Leef jouw meest liefdevolle leven

Klaar om echt jouw meest liefdevolle leven te gaan leven én ervaren? You got this. Kiezen voor ‘empowerment’ en ‘ownership’ over je leven heb jij inmiddels eigen gemaakt. Ik rijk je krachtige healing tools en kennis aan waardoor jij kan loslaten wat je niet langer dient. Hierdoor maak je plaats voor datgeen wat jij juist wil laten groeien! 

De laatste lessen zorgen ervoor dat jij op een liefdevolle en krachtige wijze de regie over jouw liefdevolle leven kan blijven pakken. Na het volgen van het Online Programma beschik jij over de kennis en tools om blijvend meer geluk, voldoening, (zelf)vertrouwen en kracht in je leven te ervaren! 

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Hi, ik ben Merel. Coach, pedagoog, spreker en auteur van mijn tweede boek Self Love Mindset. Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren. Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen. Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.

Door juist te investeren in jezelf kan je aantrekken wat en wie je wilt aantrekken. Dus wil jij het vertrouwen en de kracht voelen om je eigen verlangens en dromen te vervullen en echt jouw droomleven te gaan leven? Dan is dit programma perfect voor jou! Want het is niet genoeg om enkel over zelfliefde te praten en daarom vraag ik je: ben jij er klaar voor om in actie te komen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

Dit programma is voor iedereen die meer wilt genieten van het leven, liefdevoller met zichzelf wilt omgaan, meer uit zichzelf en het leven wilt halen en die bewust meer voor zichzelf wilt creëren. Voel je de behoefte om een mooier leven te leven, positief in het leven te staan, je krachtiger te voelen en/of je dromen waar te maken? Maar loop je vast in twijfels of angst en mis je de juiste handvaten en tools (en het vertrouwen) om deze stap echt te zetten? Het programma is voor jou geschikt. Ook wanneer je voor je gevoel de connectie met je authentieke ik, hart (intuïtie) of gevoel bent kwijtgeraakt en je dit graag wilt herstellen/versterken dan is dit programma perfect.

Het programma helpt je om voor ownership en empowerment over je leven te kiezen én om dit te gaan ervaren.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA NIET BEDOELD?

Ben je specifiek op zoek naar hulp bij bijvoorbeeld een depressie of een burn-out? Dan raad ik je aan hier gericht proffesionele hulp voor te zoeken, het programma kan hier wel een mooie aanvulling op zijn. Het kan je in dat geval helpen om vanaf nu op een andere – liefdevolle – manier jouw leven te leven.

Het programma is ook niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een ‘quick’ fix’. Juist het bouwen aan een liefdevolle levensstijl die bij je past is een duurzame basis en mindset waar niet alleen de jij van vandaag, maar ook de jij van morgen van profiteert.

HOEVEEL TIJD KOST HET OM HET PROGRAMMA TE VOLGEN?

Je bent er tussen de 1 á 2 uur per week aan kwijt. De videolessen duren gemiddeld 20-30 minuten. Soms wat korter, en soms wat langer. Elke twee weken doorloop je een module, die bestaat uit drie videolessen en een bijbehorende meditatie. Daarnaast ben je (net zoveel tijd als jij zelf hier aan wilt besteden) kwijt aan het uitvoeren en beoefenen van de opdrachten die jouw groei-proces stimuleren. 

WAT ALS IK NIET GENOEG TIJD HEB OM HET PROGRAMMA TE VOLGEN?

Ah, een van de dingen die je tijdens het programma gaat leren: prioriteit geven aan je eigen welzijn. Ik snap namelijk helemaal dat het lastig kan zijn om tijd voor jezelf te vinden, daarom is het belangrijk om hier tijd voor vrij te maken. Het is een mooie vorm van zelfliefde om jezelf OP de planning te zetten, hier helpt het programma je ook bij. 

In principe kan je het programma in 12 weken doorlopen en afronden, maar je mag (en dit kan ook heel waardevol zijn juist) dit ook geheel op eigen tempo doen. Alle content blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving.

IK VIND HET HEEL LASTIG OM ECHT PRIORITEIT AAN MEZELF TE GEVEN, IS DIT PROGRAMMA WEL VOOR MIJ?

Het kan best spannend zijn om de keuze te maken om in jezelf te investeren, zeker als je niet het vertrouwen voelt dat je daadwerkelijk meer uit jezelf en het leven kan halen. De keuze om dit wél te doen en zelf in 2013 hulp te zoeken heeft mijn leven compleet veranderd. Ook ik stond ooit op het punt dat ik dacht ‘Is dit het nou?’ en voelde ik dat ik zoveel meer uit mezelf en het leven wilde halen. Ik verlangde naar meer vreugde, succes, rust en liefde. Nu weet ik dat dit start bij jezelf en bij de keuze om de eerste stap vooruit te zetten. 

Ik ben er heilig van overtuigd dat waar je aandacht aan geeft dat groeit. Er gaat zoveel groeien wanneer zelfliefde onderdeel uit gaat maken van je denkwijze en wanneer jij bewust leert hoe jij zelf sturing kan geven aan je leven. Daar ben ik zelf het levende bewijs van. 

Maar het is niet genoeg om er simpelweg over te praten en dus daarom is ook mijn vraag aan jou: ben jij er klaar voor om in actie te komen? Ik ben er met alle liefde voor jou om je te begeleiden om de volgende stap te zetten en om vanaf nu vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht jouw meest liefdevolle leven te gaan leven.

WAT ALS IK NIET GENOEG GELD HEB?

Ook hiervan kan ik goed begrijpen dat het best spannend en lastig kan zijn om (veel) geld te investeren in jezelf en uit te geven aan persoonlijke ontwikkeling. Mocht je het geld nu niet hebben dan inspireer ik je graag met veel gratis tips, artikelen en podcasts via mijn website, Instagram account en podcast kanaal.

Ook ik moest in 2013 even slikken toen ik voor de eerste keer fors (een stuk meer dan de prijs van dit programma) investeerde in mezelf door hulp te zoeken van een coach. Inmiddels heb ik al ontzettend vaak gezegd dat deze investering een van de beste keuzes uit mijn leven is geweest én daarna heb ik nog veel vaker in mezelf geinvesteerd. Waarom? Omdat ik daar nu de vruchten van pluk en dat gun ik jou ook.

Daarom bied ik je ook de optie aan om het programma eventueel in drie termijnen te betalen.

WANNEER START EN EINDIGT HET PROGRAMMA?

Het programma start op het moment dat jij de betaling hebt afgegrond en eindigt wanneer jij er klaar mee bent. Je kan het programma in principe in 12 weken doorlopen, maar dit mag je ook geheel op eigen tempo doen. 

In principe kan je het programma in 12 weken doorlopen en afronden, maar je mag (en dit kan ook heel waardevol zijn juist) dit ook geheel op eigen tempo doen. Alle content blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving.

WAT ALS MIJN VRAAG HIER NIET TUSSEN STAAT?