MASTERCLASS: INTUITION UNLUCKED

Ontdek hoe jij het vertrouwen in je intuïtie kunt versterken, voor nog meer positieve resultaten op alle vlakken van jouw leven.

Voor iedereen die zijn innerlijke wijsheid wilt activeren, zodat jij ontdekt hoe je dit kunt inzetten om het leven te leven dat écht bij je past.

BEKEND VAN

MASTERCLASS: INTUITON UNLUCKED

Leer moeiteloos de signalen van jouw innerlijke wijsheid volgen.

Veel mensen vinden het lastig om echt te vertrouwen op hun intuïtie. 

 

Ze vragen zich af: ‘Is dit echt mijn intuïtie of maak ik mezelf dit nu wijs?’ En laten zichzelf daardoor te snel naar het rationele leiden, waardoor het vertrouwen in hun eigen innerlijke stem keer op keer wordt verstoord. 

‘Goedbedoelde adviezen die we van jongs af aan meekrijgen zoals ‘je kunt maar beter je verstand gebruiken’, versterken deze twijfels alleen maar voor onze toekomstige en volwassen zelf. 

Het resultaat? Een verstoorde verbinding tussen hart en ratio, die ons weghouden van het leven waar we juist zo naar verlangen.  

 

Hoe zou het zijn als je de kracht van je intuïtie op dagelijkse basis kunt inzetten? 

Wanneer jij leert om het vertrouwen in je intuïtie te versterken dan..

Ervaar jij meer gemak en helderheid in het maken van keuzes die vanuit je hart komen, wat je helpt om hier ook naar handelen. 

Weerstand, angst en twijfels volledig los te laten, waardoor het niet langer nodig is om er teveel over na te denken en je veel meer rust ervaart. 

Kun jij moeiteloos het verschil herkennen tussen jouw innerlijke wijsheid en je ego en kun je op ieder gewenst moment deze superkracht vóór je laten werken.  

Kost het je veel minder moeite om steeds weer een diepere verbinding met jezelf terug te vinden, waardoor de relatie met je authentieke zelf groeit. 

Intuïtie wordt vaak verkeerd begrepen.

Sommige mensen denken dat je hier wel of juist niet van nature over beschikt. Anderen denken weer dat het heel moeilijk is en het enkel voor sommige mogelijk is zich hiermee te verbinden. 

Wanneer we aan de slag gaan met het versterken van onze intuïtie dan lopen we tegen een probleem aan. We hebben nooit geleerd om vanuit het volledige plaatje te werken.  

Om het vertrouwen in je intuïtie te verstevigen en versterken, heb je namelijk niet alleen het bewuste deel van je brein nodig, maar ligt er JUIST heel veel kracht verscholen in je onderbewuste.

Dat is ook de reden waarom ik in mijn methode gebruik maak van beide facetten. Waarin je alle tools aangereikt krijgt om op dagelijkse basis aan je intuïtie te werken, maar hierin al wél een hele belangrijke fundering zal ervaren die ijzersterk is. En waar je direct op kunt bouwen.  

Een sterkere benadering dan dit, bestaat er mijn inziens niet. 

En daarom ben ik zó blij dat ik jou hierin via deze masterclass mag begeleiden!

Want wanneer jij de complete ‘roadmap’ krijgt, om jouw intuïtie als superkracht te activeren,  zal dat een shift creëren in jouw leven waar jij nu alleen nog maar van kunt dromen.  

Hoe werkt het?

Je ontvangt via de masterclass toegang tot mijn krachtige intuïtie methode, deze deel ik nergens anders.

Na aanmelding kun je direct starten met de masterclass, je ontvangt deze direct in je inbox. 

Als bonus ontvang je naast de masterclass een exclusieve hypnotische ‘unlock your intuition’ meditatie t.w.v. € 39,-, waarin ik je volledig begeleid om vanuit complete rust glasheldere keuzes vanuit je intuïtie en daarmee hart te maken. Deze meditatie is van jou en kan je in het dagelijks leven inzetten. *Deze meditatie is nergens anders te koop. 

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

 Meld je aan voor de Masterclass ‘Intuition Unlocked’ nu voor slechts € 45,- i.p.v. € 111,-

Start direct. Je ontvangt de masterclass in je inbox.

INTUITION UNLOCKED MASTERCLASS

Nu slechts € 45,- i.p.v. € 111,- (incl. btw)

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH, AUTEUR & HYPNOSE EXPERT

Ik ben gespecialiseerd in het transformeren van jouw binnenwereld, zodat er vanuit deze nieuw input ook een nieuwe outcome in jouw buitenwereld kan ontstaan.

De afgelopen jaren ontdekte ik een hele wijze les: mijn intuïtie is mijn super kracht. Die klinkt wat cliché misschien, maar het is echt waar. 

Door te ontdekken hoe ik mijn intuïtie kon versterken en bewust kan activeren, kan ik deze innerlijke bron van wijsheid ook dagelijks vóór mij laten werken. Jij herkent de subtiele signalen van je intuïtie misschien ook wel, maar durf je hier ook echt op te vertrouwen? 

Je intuïtie is namelijk niet iets nieuws. Of iets waar je nu eenmaal wel of niet over beschikt. Je intuïtie is er al, een natuurlijke werking, alleen hebben we vaak niet geleerd om hiermee samen te werken. 

Door mijn intuïtie als kracht te zien werd mij al snel helder dat mijn gevoeligheid, inlevingsvermogen en unieke visie op het leven geen zwaktes waren, maar juist iets waardoor ik echt sturing kon geven aan mijn leven op een manier die mij als uniek individu volledig vervuld. En waardoor ik met veel meer vertrouwen en rust keuzes maak die kloppend zijn voor mij. 

En dat brengt zoveel rust, opent nieuwe deuren en daardoor trek ik mensen en een leven aan waardoor ik dagelijks denk: dit is sturing geven vanuit mijn hart. En dat gun ik jou ook, dus laten we samen jouw intuition unlocken. 

Tot bij de masterclass!

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe ‘werkt’ deze masterclass.

Na betaling ontvang je de bevestiging  van jouw deelname direct in je inbox, je kunt direct met de masterclass starten.  

De masterclass zal ongeveer 1,5 uur duren. Volle focus, mega inspirerend en door de persoonlijke aandacht en oefeningen ontzettend impactvol. Er is daarna uitloop en ruimte voor vragen. 

Naast de masterclass ontvang je gedurende de masterclass zelf praktische en direct toepasbare oefeningen waarmee je jouw intuition unlocked. Ook ontvang je een unieke hypnotische ‘intuition unlocked’ meditatie, deze is van jou en kun je ook downloaden. Meer informatie over deze krachtige meditatie vind je op de pagina hierboven, geloof mij: als jij jouw intuïtie wilt versterken en activeren, dan wil je dit echt hebben. 

*Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben, ik begeleid je overal in.

Voor wie is deze masterclass?

Voor iedereen die zijn innerlijke wijsheid wilt activeren, zodat jij ontdekt hoe je dit kunt inzetten om het leven te leven dat écht bij je past.

Je kunt een beginner zijn op het gebied van intuïtie (al zijn we dat nooit helemaal ;-)) of juist al meer ervaring hebben in het ‘werken’ met deze innerlijke bron van wijsheid, zodat je hierin nog een dieper level in jezelf in unlocked.

Mag ik jou nog een vraag stellen over de masterclass?

Ik heb al vaker iets gevolgd over intuïtie, leer ik dan iets nieuws?