EMPOWERMENT SESSIE ‘UNFOLD’

Creëer een 2024 waarin jouw verlangens en dromen uitkomen, en waarin je (nog) meer positiviteit, abundance en (zelf)vertrouwen in jouw leven ervaart.

Al ruim 1000+ anderen zijn je voor gegaan! Dit keer op maandag 4 december om 20:00.

EMPOWERMENT SESSIE: UNFOLD

Als we nadenken over 2024 dan ontstaat er ruimte voor nieuwe verlangens en dromen. Misschien denk jij ook wel: zou ik hier niet eens echt voor moeten gaan? Maar…

Net zo snel als ze opkomen verdwijnen deze verlangens ook weer. Sterker nog..


Uit onderzoek van Stanford-psycholoog Kelly McGonigal blijkt dat 92% van de voornemens die mensen op 1 januari voor zichzelf formuleren na een maandje al is mislukt.

Vaak hebben we het idee dat we hier zelf niet voldoende controle over hebben, omstandigheden of een gebrek aan wilskracht nemen het over. En vervolgens liggen jouw verlangens of mooie dromen weer te verstoffen. Maybe next year?

Confronterend wel, toch? Dit kan ook anders. 

En het ligt niet aan jou, want weet je dit eigenlijk over je brein?

Wel eens een ijsrots door het water zien drijven?

Het tipje van deze ijsberg kan je vergelijken met het bewuste deel van ons brein en manier van denken, wat onder het water ligt is een nog veel groter deel van de ijsrots. Daar ben je je alleen vaak niet van bewust. Dat deel kan je vergelijken met jouw eigen onderbewustzijn

Hoewel we bewust wel iets kunnen bedenken, zit je onderbewustzijn altijd aan het stuur. Je onderbewustzijn vormt de ‘harde schijf’ van jouw leven. Vanuit deze programmering ontstaan de blokkades die we in het dagelijks leven ervaren in de vorm van angsten (voor de mening van anderen), twijfels, onzekerheid of de negatieve relatie die we met onszelf hebben. 

En tegelijkertijd is dat waar dé sleutel en de doorbraak zich bevindt. 

Als je op onderbewust niveau gaat helen en loslaten wat je niet langer dient en tegelijkertijd kan versterken wat ervoor zorgt dat je jouw leven met gemak vanuit overvloed leeft, dan ontwikkel je een mindset die vóór je werkt in het leven i.p.v. onbewust haaks staat op wat je zo graag in het leven wilt ervaren. 

De (hypnose)technieken en kennis die ik gebruik tijdens de Empowerment Sessie zorgen ervoor dat je op onbewust niveau jezelf (met minimale inspanning) gaat herprogrammeren.

Zodat je los kan komen van de nu nog diepgewortelde blokkades en het leven veel vrijer en vanuit overvloed zal gaan ervaren. 

Hypnose heeft mijn leven compleet veranderd en ervoor gezorgd dat ik met veel meer gemak en plezier mijn dromen en verlangens weet te vervullen.


En nu stel ik mijn meest krachtige (manifestatie) hypnose tool en sessie exclusief voor jou beschikbaar tijdens de Empowerment Sessie ‘Unfold‘.  Zodat jij in 2024 vol vertrouwen in jezelf en het leven jouw mooiste jaar kunt creëren.


Niet langer forceren, maar aantrekken. 

Misschien herken jij dit wel, want ik zie dagelijks mensen die..

Voelen dat er meer in zichzelf en hun leven zit, zij willen in 2024 daar uiting aan gaan geven.

De behoefte voelen om hun leven zo vorm te geven, waarbij zij voelen dat zij aan het roer staan en hun leven op hun voorwaarden creëren
Het niet altijd makkelijk vinden om (volledig) vertrouwen te voelen, in zichzelf en het leven (door de belemmeringen die er door hun hoofd spoken – al die beren op de weg..).
Meer willen leren genieten van het dagelijks leven en op een gemakkelijke manier (nog) meer positieve energie willen laten stromen.  
Zich minder tot niet willen laten leiden door situaties, mensen en gebeurtenissen die veelal een negatieve effect op hen hebben

Hoe zou het voor jou zijn om in 2024:

Meer overvloed te voelen. Overvloed aan liefde. Overvloed aan plezier. Maar ook overvloed aan het leven dat jij leidt en waar jij intens van geniet. 

Als je dit jaar vol (zelf)vertrouwen tegemoet treedt. Waarbij je jouw verleden volledig lost kunt laten, en echt voor 100% voor jouw toekomst kunt gaan. 

Vanuit dit onwrikbare gevoel van vertrouwen te weten dat je alles waar je naar verlangt en van droomt veel moeitelozer kan creëren en aantrekken. Een eigen onderneming? Liefde aantrekken? Je droomhuis vinden? Meer vrijheid ervaren? Het start van binnenuit. 

Om je niet meer tegen te laten houden door angst, twijfels en onzekerheid. Waardoor 2024, en alle jaren daarop, jouw jaren worden. 

Je die super fijne positieve energie in 2024 dagelijks bewust kan activeren en gemakkelijker kan vasthouden (wat er ook in het leven gebeurt). You will feel on top of the world!!! Maar echt 😉

Als jij voelt dat je jouw 2024 zo wilt ervaren (en alle jaren die daarop volgen), dan is de Empowerment Sessie Unfold voor jou. 

 

De Empowerment Sessie is dé sessie waar je mijn unieke methode leert, die mij en al mijn klanten al jaren helpt om ieder jaar mijn verlangens en dromen te realiseren. Vanuit vertrouwen. Kracht. En plezier.  

Dat gun ik jou ook. 

Tijdens de unieke en krachtige Empowerment Sessie Unfold gaan we precies hiermee aan de slag!

In 1,5 uur tijd ga jij op onderbewust niveau helen en transformeren: een onwrikbaar vertrouwen in jezelf en het leven weer activeren. Zodat jij het leven in 2024 voluit kunt leven en moeiteloos jouw verlangens en dromen weet te vervullen, mooier dan je misschien nu kunt bedenken.

  • Misschien wil je (al lang) ontslag nemen bij je huidige baan om eindelijk iets te gaan doen wat je vervult?

  • Je relatie verbreken of je open stellen om de partner die wél bij je past aan te trekken? Zodat je jouw verlangens serieus neemt?

  • Voel je dat je nog niet alles uit jouw leven haalt, maar weet je niet goed waar je zou moeten beginnen.

  • Ervaar je belemmeringen om je leven vol vertrouwen of vrij te kunnen leven, maar kan je er niet goed bij.

  • Weet je welke dromen nu slecht dromen blijven en ben je opzoek naar de drive om écht je hart in 2024 te kunnen volgen.

Laten we hier de weg voor vrijmaken mooi mens, er is zoveel mogelijk. Je mag het gaan zien. Gaan voelen.

Een kleine greep uit de ervaringen tijdens de vorige Empowerment Sessies:

“Merel ik wil je zo bedanken. Het was pure magie.”

Hoe werkt het? En wat ontvang je?

Na aanmelding ontvang je de bevestiging van jouw online plek tijdens de Empowerment Sessie Unfold op maandag 4 december om 20:00.

Tijdens deze sessie deel ik de unieke hypnotische sessie met je, na afloop is er ook nog ruimte voor jouw persoonlijke ervaringen en vragen en mijn kijk hierop. Gedurende de hypnotische sessie behoud je volledige controle, maar zul je een hele fijne diepe staat van ontspanning ervaren waarin je in directe verbinding met jouw onderbewustzijn staat, ik begeleid je met mijn stem, jij mag het simpelweg ervaren. 

Deze hypnose ontvang je in zowel gehele als verkorte vorm (voor wekelijks gebruik) na afloop en blijft van jou. En met de nieuwe audiotraining maak je deze practice tot jouw meest krachtige manifestatie tool voor 2024. 

Want in deze NIEUWE ‘Future Pacing’ training neem ik je mee in een van mijn meest krachtige coaching technieken.

Trust me, dit is ook zó leuk om te doen, want je gaat de energie van positiviteit en overvloed in jouw 2024 echt voelen stromen. Het is DE manier hoe ik in 2023 alles heb gerealiseerd wat ik voor ogen had, ondanks dat het leven niet altijd zo ging zoals ik wilde.

Je ontvangt de Unfold Guide met verdiepende en makkelijk toepasbare oefeningen. Waardoor je je ondersteund voelt vooraf, tijdens en na de Empowerment sessie.

BONUS 🎁: je krijgt van mij een korte super krachtige begeleide audio om (het gevoel en de energie) van jouw volle potentie volledig te kunnen belichamen.

Creëer een 2024 waarin jouw verlangens uitkomen, start al vanaf dag 1 met meer positiviteit en ubandance in jouw leven. Hoe?

Meld je aan voor de Empowerment Sessie, de Unfold editie: alleen nu met korting! Voor slechts € 111,- i.p.v. € 177,-

 

Maandag 4 december om 20:00

Empowerment Sessie Unfold ’23

Nu slechts € 111,- i.p.v. € 177,-
(incl. btw)

 *Heb je een losse kortingscode? Vul deze bij afrekenen in en jouw unieke korting wordt verwerkt. 

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH, AUTEUR & HYPNOSE EXPERT

Ik ben gespecialiseerd in het transformeren van jouw binnenwereld, zodat er vanuit deze nieuw input ook een nieuwe outcome in jouw buitenwereld kan ontstaan.

Ik kan niet wachten om deze magische en transformerende Unfold sessie met je te gaan ervaren mooi mens!

Waarom? Ik weet als geen ander hoe het is. Om het verlangen te voelen om het leven vanuit overvloed te ervaren. Liefdevol, vrij en vol vertrouwen. Ik denk dat jij het er waarschijnlijk wel mee eens bent, dat dit een leven is waar je optimaal van kan genieten, je je nog gelukkiger en meer tevreden voelt en waardoor je kan doen wat je wilt doen en echt kan zijn wie je wilt zijn zonder blokkades.

Maar hoe doe je dat? Leven zonder blokkades zoals angst, onzekerheid of je eigen negatieve geloofsovertuigingen en gedachtes? Misschien herken jij het ook wel dat dit je onwijs kan belemmeren in jouw vrijheid en vreugde en je hierdoor meer onrust en stress ervaart dan je zou willen.

In 2013 ontdekte ik wat hierin van essentieel belang is: het versterken van de relatie met jezelf. Het waren de jaren die hierop volgde dat ik als transformatie coach en hypnotherapeut ontdekte dat de sleutel tot het (nog meer) kunnen leven vanuit overvloed enkel en alleen in jezelf zit én gevonden kan worden.

Toen ik de wetenschap vanuit de neurowetenschappen, kwantumfysica en zelfliefde ging combineren met de kracht van meditatie, hypnose en visualisatie, vond ik voor mezelf en mijn klanten de DOORBRAAK

Niet alleen ik, maar ook mijn klanten. Zij ervaren meer vertrouwen in zichzelf en het leven, leven vrijer zonder de eerst nog diepgewortelde blokkades, ervaren rust, kunnen meer genieten van het leven en voelen zich veel krachtiger (waardoor ze ook minder gevoelig zijn voor de meningen of druk van buitenaf).

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe ‘werkt’ deze sessie?

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging waarin je officieel je online plekje kan reserveren voor de Empowerment sessie.  Vervolgens ontvang je jouw unieke kijk-link waarmee je je gemakkelijk op maandag 4 december om 20:00 (anoniem) kan aanmelden.

Je ontvangt ook direct de unieke Empowerment Guide. 

Deze guide bevat extra waardevolle informatie, makkelijk toepasbare oefeningen en transformatie tools. Hierdoor weet je precies wat je van de sessie kan verwachten en door middel van de oefeningen kan je jouw transformatie gedurende én na de sessie enorm (blijven) versterken. 

Op 4 december meld je je om iets voor 20:00 aan via de kijk-link en het enige wat je hoeft te doen is aanwezig te zijn 😉 Ik begeleid je door de Empowerment Sessie heen. Dit wijst zich vanzelf!

Na het volgen van de hypnotische meditatie en visualisatie (die je na de sessie ook krijgt toegestuurd) is er ruimte voor extra vragen (live Q&A) en het delen van ervaringen.

* Je komt niet zelf in beeld en je bent uiteraard niet verplicht je ervaringen of vragen te delen, volg de sessie op een manier die voor jou goed en veilig voelt. 

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Hoelang duurt de live sessie?

Mag ik jou nog een vraag stellen over de Empowerment Sessie?