14-DAAGSE CURSUS: FLOW & POSITIEVE ENERGIE

Ervaar in 14 dagen een overvloed aan flow & positieve energie in jouw leven. 
Al ruim 525+ anderen gingen je voor!

14-DAAGSE CURSUS: FLOW & POSITIEVE ENERGIE

Ervaar in 14 dagen een overvloed aan flow & positieve energie in jouw leven. 
Al ruim 475+ anderen gingen je voor!

In 14 dagen leer je echt vanuit je hart te leven. Zodat je met meer gemak op dagelijkse basis flow en positieve energie ervaart, waardoor je nog veel meer gaat genieten van jouw leven. Al 525+ anderen zijn je voor gegaan.

 

Nu voor slechts € 45,- i.p.v. € 59,-

Herken je dit?

Je zit voor je gevoel (soms) vast in een hoofd vol gedachten.

Het voelt alsof je vooral geleefd wordt door de ratrace van het leven. 

Je wilt de dag juist graag met meer gemak en ontspanning ervaren, maar voelt in plaats daarvan eerder stress en weerstand.

Een kleine tegenslag of dipje kan je helemaal van je stuk brengen.

Je voelt druk op je schouders en dit belemmert je om meer vrijheid te ervaren en te genieten van het dagelijks leven.

Je wilt meer vanuit je hart leven en (zonder reden) dagelijks een tevreden gevoel ervaren, maar waar te beginnen?

Ik neem je zo graag mee aan de hand, op pad, om samen een leven te creëren waarin je veel meer leeft vanuit je hart.

Krachtig, vrij, energiek, vanuit liefde voor jezelf.

Leven vanuit mijn hart en toegang krijgen tot deze innerlijke bron van wijsheid, kracht en oneindig veel liefde, dat heeft mijn leven compleet veranderd en ik wil zo graag dat jij hetzelfde gaat ervaren.

Leven zoals jij dat wil, je weet precies hoe dit zou voelen wanneer je verbinding maakt met je hart. Laten we dit versterken, zodat alles kan gaan stromen. 

Mooi mens, ik heb zoveel zin om deze cursus met je te delen!

Waarom? Omdat dit een onderwerp is, een thema in ons leven, waar ik zoveel liefde voor voel. Wanneer je vanuit de harmonieuze verbinding tussen je hoofd en je hart gaat leven, dan zullen er puzzelstukjes op zijn plek gaan vallen. Je gaat met veel meer gemak genieten van het leven en je toekomst hiermee vullen.

De energie, het vrije en lichte gevoel, dansend door het leven, de kracht voelen vanuit liefde voor jezelf en het leven en moeiteloos meebewegen op de golven van het leven, dat ontstaat wanneer je meer gaat leven vanuit je hart. En dat deel ik zo graag met jou!! 

Ik heb zo’n zin om je mee op pad te nemen, zoveel zin om er samen twee prachtige, magische en transformerende weken van te maken. We gaan letterlijk vrijheid creëren met de stappen die we gaan zetten door middel van een amazing wandel meditatie. En zóveel meer!

Je gaat zoveel liefde en positiviteit ervaren mooi mens, ik hoop vanuit heel mijn hart dat je met mij mee gaat!

RESULTATEN

Stel je eens voor hoe het zou zijn om:

Om de dag met meer gemak te ervaren, alles lijkt vanzelf en moeitelooste gaan, zowel op je werk als privé.

Meer vrijheid te ervaren en écht zin te hebben in de dag.

Rust en ontspanning te vinden en tegelijkertijd vol energie te zitten.

Te merken dat alles vanuit flow stroomt, omdat jij lekker in je vel zit en weet hoe je vanuit je hart kan leven.

Te ontdekken hoe je simpelweg in het hier en nu kan leven, waardoor je echt bewust meer kan genieten van jouw leven.

Je licht en vrij te voelen en met plezier te dansen door het leven.

Dat is toch ge-wel-dig? Om binnen twee weken vaker met meer energie uit bed te stappen en te denken ‘hé, ik heb écht zin in deze dag!’. Om minder weerstand en juist meer ontspanning te voelen, omdat je meer leeft vanuit je hart. Zodat je voor de volle 100% meer kan genieten van jouw leven. 

Meld je aan en start direct.

Zo hebben ruim 525+ anderen de cursus ervaren:

ZIJ GINGEN JE VOOR

Wat kan je verwachten?
Nu voor slechts € 45,- i.p.v. € 59,-

Twee weken die helemaal in het teken staan van jou!
Volg de cursus op eigen tempo, start direct.

Hoe FIJN zou het zijn om écht vanuit je hart te kunnen leven wanneer de harmonieuze verbinding tussen je hoofd en je hart dagelijks is balans is. Dit is wat je tijdens deze cursus zal leren en ontdekken, want daardoor ga je meer flow en positieve energie ervaren.

Het resultaat? Dat je voor de volle 100% nog meer kunt gaan genieten van jouw leven.

BEKEND VAN

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd transformatiecoach en hypnotherapeut. Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk (5e druk!), mijn tweede boek ligt in het voorjaar van 2023 in de winkels en podcast host (500.000+ luisteraars). Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun droomleven kunnen manifesteren. In 2022 heb ik hier honderden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, meer zelfvertrouwen voelt, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.

Jij bent de creator van je eigen leven en zelfliefde is dé sleutel tot het manifesteren van dit droomleven. Hier help ik je met zoveel liefde bij! Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Lees hier meer over mij.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe 'werkt' deze cursus?

Heel gemakkelijk. Na aanmelding ontvang je een mail van mij waardoor je je kunt aanmelden voor de online omgeving. Via deze omgeving vind je de inhoud van de gehele cursus, je kunt dus lekker direct starten. Ook vind je via deze omgeving het unieke werkboek. Je kunt ook een gratis app downloaden voor op je mobiele telefoon, zo heb je heel gemakkelijk overal toegang tot de cursus en online omgeving. 

Wat als ik niet voldoende tijd heb om de cursus in 14 dagen af te ronden?

Geen probleem, je behoud gewoon toegang tot de cursus. Je kunt geheel je eigen tempo volgen. 

Hoeveel tijd kost het om de cursus te volgen?

Is de cursus veel herhaling na de 5-daagse challenge?

Hoe verschilt deze cursus van jouw andere cursussen?

Wat anders is aan deze cursus is dat je echt nog meer ontdekt hoe je kan leven vanuit je hart en je de harmonieuze verbinding tussen je hoofd, lijf en hart kan herstellen en laat samenwerken.
We staan stil bij manifestatie, je hart en hoofd als magneet, vanuit deze samenwerking structureel meer flow en positieve energie ervaren. Zodat je als deze gewenste versie van jezelf (terwijl je loslaat wat je niet dient) de gewenste resultaten in het leven creëert.
Ook deze cursus is weer super makkelijk toepasbaar:
  • Je leert begrijpen hoe je brein en mindset werkt zodat je het vóór je kan laten werken a.d.h.v. inspirerende kennis en makkelijk toepasbare opdrachten.
  • Alle inspiratie, begeleiding en meditaties ontvang je via één platform.
  • 14 dagen (of langer!) volle focus op jou en jouw groei, waardoor je met deze laserfocus ook echt duurzame resultaten voor jezelf creëert.

Mag ik jou nog een vraag stellen?

Dat mag altijd! Mail mij vooral via info@merelteunis.nl