MAGNIFICENCE MEDITATIE BUNDEL

In deze meditaties begeleid ik je door de energie en (mindset) technieken die je zullen helpen om met veel meer gemak en plezier (financiële) welzijn, overvloed en grootsheid in je leven te ontvangen. Al ruim 1200+ anderen gingen je voor!

Voor iedereen die voelt dat ze meer magie in hun leven willen creëren, maar niet goed weten hoe.

Luister er 30 dagen lang dagelijks naar en verwacht wonderen.

BEKEND VAN

Wat als jij angst, onzekerheid en twijfels los kunt laten? En dat kunt creëren en aantrekken waar je naar verlangt?

Ben je klaar om meer te krijgen van meer van wat jij wenst in jouw leven?

 

Deze meditaties helpen je je dromen te visualiseren en daarmee iedere dag de magie in jouw leven te gaan zien en met gemak wonderen aan te trekken. 

Wist je dat wat jij op dagelijkse basis tegen jezelf zegt jouw leven continue creëert? Ik ben benieuwd of dat stemmetje in jou je momenteel helpt om het leven waar je naar verlangt te leven of dat dit je nu juist tegen houdt?

Dit album gaat jou helpen om jezelf te herprogrammeren, want als je dit stemmetje vóór je kunt laten werken kun je daarmee jouw eigen magnificence tot leven laten komen.

 

Hoe zou het zijn als…

Je weet hoe je met gemak van innerlijke weerstand weer naar volledige vertrouwen in jezelf, het leven en jouw dromen switcht?

Je niet meer beperkt te voelen (door twijfels of angst), maar een fijne flow in het leven en jouw carrière te ervaren? Het stroomt en jij beweegt daarop mee. 

Je een ultiem gevoel van vrijheid ervaart, in je hoofd en het dagelijks leven. 

Je belemmerende overtuigingen liefdevol kan loslaten, waardoor je ruimte creëert voor je eigen authentieke grootsheid én dat van jouw gewenste toekomst?

Luister er 30 dagen lang dagelijks naar en verwacht wonderen.

Deze meditaties zullen je helpen om je te realiseren dat jij op ieder moment kunt kiezen om het leven te creëren waar jij van droomt. Het zal ervoor zorgen dat je zult kiezen voor meer MAGIE in je leven!

Het is de kunst om jouw eigen magnificence en die van jouw toekomst te activeren, zodat je het ook écht kunt gaan leven. Als jij transformeert, transformeert jouw buitenwereld met je mee.

Creëer een leven vol plezier, overvloed en magie.
Al ruim 1200+ anderen gingen je voor!

Wist je dat jouw brein uit een bewust en onbewust deel bestaat?

Voor slechts 5% van de tijd gebruik je jouw bewustzijn, verder word jij volledig op de automatische piloot (onbewust) aangestuurd door je onderbewustzijn, de huidige programmering van je brein.

Veel mensen beleven hun gehele leven op die automatische piloot, terwijl ze zich afvragen waarom ze toch steeds hetzelfde (niet gewenste) in hun leven blijven ervaren of waardoor het hun niet lukt om hun dromen en behoeftes te vervullen.

We weten (vanuit de wetenschap) inmiddels hoe we letterlijk met onze gedachtes en emoties onze huidige realiteit creëren en manifesteren. Én hoe we dit vóór ons kunnen laten werken. 

En het goede nieuws is: jij hebt daar compleet de controle over én je kan vandaag (ja, echt vandaag) al de gewenste transformatie in gang zetten.

Dit is precies waar de meditatie bundel voor zal zorgen.

Een keer op keer magische ervaring.

Hoe werkt het?

Bestel het album en ontvang drie krachtige (hypnotische) meditaties om jezelf volledig af te stemmen en te herprogrammeren naar jouw gewenste toekomst toe.

En ontvang een uitgebreide digitale Magnificence guide zodat je gemakkelijk datgeen wat jou nu nog belemmert loslaat.

De natuurlijke werking van je brein die kan (onbewust) onwijs tegen je werken, maar met de juiste kennis én tools kan dit juist ook vóór jou, je gewenste toekomst, je dromen en (nu nog onvervulde) behoeftes werken.

De meditatiebundel bevat:

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

 Bestel jouw Magnificence meditatie album nu voor slechts € 24,95 i.p.v. € 39,-

Maak hieronder je keuze en ontvang het album of de bundel direct in je inbox.

ENKEL

Magnificence
meditatie album

Nu slechts € 24,95 i.p.v. € 39,- (incl. btw)

OF KIES DE BUNDEL: BESPAAR € 33,-

Magnificence + Evolve meditatie album

Nu slechts € 45,- i.p.v. € 78,-
(inclusief btw)

“Wanneer je leert je gedachten te veranderen, beschik je over de magie om je hele leven te veranderen.”

RESULTATEN

De Magnificence meditatie bundel zorgt ervoor dat je manier van denken, je gevoel én energie shift van:

Twijfelen en piekeren naar rust en vertrouwen, om jouw pad te bewandelen.

Innerlijke weerstand naar een ultiem gevoel van vrijheid en flow.

Negatieve gedachtes en negatief zelfbeeld naar een positieve mindset over jezelf, het leven en jouw toekomst.

Van onbewust manifesteren wat je juist niet wilt naar met gemak je behoeftes en dromen naar je toetrekken en dus manifesteren.  

Nadat je 30 dagen naar deze meditaties hebt geluisterd, maak je een lijst van alle ongelooflijke shifts die voor jou hebben plaatsgevonden. Je zult versteld staan!

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Ik ben gespecialiseerd in het transformeren van jouw binnenwereld, zodat er vanuit deze nieuw input ook een nieuwe outcome in jouw buitenwereld kan ontstaan.

De vraag ‘kan je met je gedachtes je gewenste leven creëren?’ hield mij jarenlang bezig.

Ja, dat kan. Ik had met mijn gedachtes, en onbewuste binnenwereld, namelijk ook de niet gewenste realiteit gecreëerd die ik jaren geleden ervaarde. Ik was mij er simpelweg totaal niet van bewust hoe groot het effect van mijn gedachtes en geloofsovertuigingen hadden op hoe ik het leven ervaarde.

Ik kon niet langer om de (wetenschappelijk bewezen) kracht van het onderbewuste deel van ons brein heen kon. Het is dé programmering  van ons onderbewustzijn die bepaalt wat we geloven, denken, voelen en doen. Het resultaat? Het leven dat we vandaag ervaren.

En die natuurlijke werking van je brein die kan (onbewust) onwijs tegen je werken, maar met de juiste kennis én tools kan dit juist ook vóór jou, je gewenste toekomst, je dromen en (nu nog onvervulde) behoeftes werken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe ‘werkt’ deze bundel?

Na betaling ontvang je de meditatie bundel direct in je inbox, via deze mail kan je de meditaties online beluisteren en downloaden (en opslaan op bijvoorbeeld je mobiele telefoon).

Naast de meditaties ontvang je ook een guide, waarin duidelijk uitgelegd staat hoe je de meditaties voor jouw eigen persoonlijke doelen en dromen kunt gebruiken. Maar no worries, het is ontzettend simpel en juist super fijn in gebruik! 

Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben, ik begeleid je overal in.

Voor wie is deze bundel?

Voor iedereen die zichzelf en zijn of haar leven naar een next level wilt tillen, wanneer je misschien wel voelt dat er meer in jezelf of jouw leven zit of dat er iets mag veranderen, maar het er nog niet helemaal uit komt.

Voor iedereen die van twijfelen en piekeren naar meer rust en vertrouwen wilt gaan, van innerlijke weerstand naar een ultiem gevoel van vrijheid en die zijn of haar belemmerende overtuigingen (en blokkades in het leven of van die mooie dromen) liefdevol wilt helen en herprogrammeren, zodat je dat gewenste leven met meer gemak creëert en aantrekt.  

Blijft de bundel onbeperkt beschikbaar?

Mag ik jou nog een vraag stellen over de meditatie bundel?