EVOLVE MEDITATIE BUNDEL

Trek het leven aan waar jij naar verlangt. Al 1200+ anderen gingen je voor. 

Met deze (hypnotische) meditaties op het album herprogrammeer je jouw onderbewustzijn naar een blueprint die jouw gewenste leven weerspiegelt

Waardoor je met meer gemak jouw dag ervaart precies zoals je dit wilt én de gewenste doelen en dromen in jouw realiteit kunnen ontstaan.

Leer de kracht van jouw mind en intentie ontdekken.

Het (hypnotische) meditatie album ‘Evolve‘ is voor jou als:

Je dagelijks weinig grip op je dagkunt krijgen, terwijl je dit (wat er ook in jouw leven gebeurt) wel graag zou willen, zodat je daarmee moeiteloos kunt sturen naar hoe je jouw dag wél wilt ervaren. Waardoor je gemakkelijker kunt creëren en aantrekken wat jij wilt. 

Je op dit moment niet altijd de energie voelt die je graag wilt voelen en je juist graag bewust meer positieve energie wilt gaan ervaren. Zodat je dagelijks lekkerder in je velzit en meer vertrouwen in jezelf en het leven ervaart, want dit is de energie waarmee jij meer van hetzelfde aantrekt!

Je niet langer wilt afwachten tot jouw gewenste leven en doelen uitkomen, je voelt dat het tijd is om jouw verlangens en dromen te vervullen, waardoor je meer kunt genietenvan jouw leven. 

Je een negatieve cyclus aan gedachtes of twijfels eenvoudig wilt doorbreken en weet hoe je dit kunt ombuigen naar een mindset die jou de gewenste resultaten in jouw leven

Je meer rust in jezelf en het leven wilt voelen, zodat je de kracht en het vertrouwen voeltom datgeen te creëren wat jij wilt. Er is zoveel mogelijk, jij wilt dit ontdekken en realiteit maken, focus is creatie.  

Je kunt een intentie zien als een zaadje, wat alleen groeit en bloeit als het de juiste voeding en aandacht ontvangt.

Zo werkt dit ook in jouw brein: het werkt altijd vóór jou, maar onbewust voeden we het vaak met de INPUT die helemaal niet aansluit bij hoe we het leven juist wél willen ervaren. Het Evolve meditatie album brengt hier verandering in, de transformatie is GROOT.

Zodat de gewenste resultaten in jouw gemoedstoestand en (dagelijkse) realiteit kunnen ontstaan.

Jouw programmering creëert jouw dagelijkse realiteit: zet dit bewust in.

De programmering van jouw onbewuste brein en je dagelijkse focus, bepaalt het leven jij vandaag de dag ervaart en waar jij meer van creëert en aantrekt. Want: waar je ONBEWUST aandacht aan geeft, dat groeit.

Als je je nu afvraagt waarom je (nog) niet de gewenste resultaten in je leven ervaart, zowel in het vervullen van je dromen als het ervaren van een gewenste gemoedstoestand, dan is het noodzakelijk om je programmering eens onder de loep te leggen. 

Vanuit deze programmering ontstaan de blokkades die ons enorm belemmeren en ervoor kunnen zorgen dat jij nog teveel het gevoel hebt dat het leven je ‘overkomt’ in plaats van dat JIJ echt grip ervaart op je dag en hiermee kunt sturen richting het leven dat je graag wilt ervaren. 

Jouw brein geeft jou meer van datgeen wat het registreert als belangrijk voor jou. Hoe bepaalt je brein dit? Door waar jij je onbewust op focust én het zou zo maar eens kunnen dat deze focus nu totaal niet afgestemd staat op wat jij wilt. Tijd om dit heel effectief te veranderen, zodat die gewenste resultaten wél in jouw leven kunnen ontstaan. 

Dit is precies waar de Evolve meditatie bundel voor zal zorgen. Waarmee je jezelf neurologisch zal herprogrammeren en heel gericht (vanuit je onderbewustzijn) los zal laten wat nu haaks staat op hoe jij het (dagelijks) leven juist graag wilt ervaren. Dit is tenslotte dé energie waarmee je meer van hetzelfde wilt en vanaf nu kunt gaan aantrekken! 

Hoe werkt het?

Bestel het album en ontvang drie krachtige (hypnotische) meditaties: stem je af op hoe jij de dag het allerliefste wilt ervaren, niet langer forceren maar aantrekken.

Je ontvang een uitgebreide digitale Evolve guide metinstructies hoe jij de (hypnotische) meditaties kunt inzetten om deze resultaten moeiteloos in jouw leven te creëren en aan te trekken

Inmiddels hebben al meer dan 2500+ anderen mijn hypnotische meditaties en sessies ervaren, dit is jouw dagelijkse tool om écht prioriteit te geven aan wat jij wilt én dit tot realiteit te brengen zonder grote inspanning. Ja, dat kan echt.

De meditatiebundel bevat:

Bestel jouw Evolve mediatie album nu voor slechts
€ 24,95 i.p.v. € 39,-
of ga All-In en bestel de unieke meditatie bundel

Maak hieronder je keuze en ontvang het album of de bundel direct in je inbox.

ENKEL

Evolve
meditatie album

€ 24,95 i.p.v. € 39,-
(inclusief btw)

BUNDEL: BESPAAR € 28,-

Evolve + Magnificence meditatie bundel

€ 50,- i.p.v. € 78,-
(inclusief btw)

Ontdek hier meer over het Magnificence album
*Let op: de unieke korting wordt alleen automatisch via deze pagina verrekend.

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

RESULTATEN

De Evolve meditatie bundel zorgt ervoor dat je manier van denken, je gevoel én energie shift van:

Weinig grip op je dag naar moeiteloos kunnen sturen naar hoe je jouw dag wél wilt ervaren.

Een gebrek aan positieve energie naar dagelijks lekkerder in je vel zitten, dit is de energie waarmee je meer van hetzelfde aantrekt.

Negatieve gedachtes en twijfels eenvoudig doorbreken en ombuigen naar een mindset die jouw gewenste leven volledig ondersteunt.

Van onrust en stilstand naar het voelen van kracht en vertrouwen, in jezelf, maar ook in wat er nog mogelijk is voor jou. Wat als je DAT in overvloed gaat voelen?

BEKEND VAN

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd transformatiecoach en hypnotherapeut. Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk (5e druk!), mijn tweede boek ligt in het voorjaar van 2023 in de winkels en podcast host (500.000+ luisteraars). Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun droomleven kunnen manifesteren. In 2022 heb ik hier honderden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, meer zelfvertrouwen voelt, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.

Jij bent de creator van je eigen leven en zelfliefde is dé sleutel tot het manifesteren van dit droomleven. Hier help ik je met zoveel liefde bij! Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Lees hier meer over mij.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe ‘werkt’ deze bundel?

Na betaling ontvang je de meditatie bundel direct in je inbox, via deze mail kan je de meditaties online beluisteren en downloaden (en opslaan op bijvoorbeeld je mobiele telefoon).

Naast de meditaties ontvang je ook een guide, waarin duidelijk uitgelegd staat hoe je de meditaties voor jouw eigen persoonlijke doelen en dromen kunt gebruiken. Maar no worries, het is ontzettend simpel en juist super fijn in gebruik! 

Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben, ik begeleid je overal in.

Blijft de bundel onbeperkt beschikbaar?

Mag ik jou nog een vraag stellen over de meditatie bundel?