VRIJBLIJVENDE WACHTLIJST

Magical Rhythm 2024

Mijn meest transformerende en impactvolle groepsprogramma keert terug.

Start: mei 2024.
Deuren gaan open in april.

Wil jij als eerste meer informatie ontvangen over het programma en de kans hebben om je aan te melden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen ontdekken of Magical Rhythm bij je past?

Meld je vrijblijvend aan. 
(Dit raad ik je aan: beide vorige edities zaten namelijk ver voor de start al helemaal vol.)

Ben je klaar om samen in 90 dagen op een diep niveau te transformeren en the magical rhythm in jezelf en jouw leven te activeren?

Zodat je vanuit een ijzersterk fundament van vertrouwen echt het leven kunt vormgeven op jouw eigen voorwaarden.

Na 90 dagen weet je vanuit een diep innerlijk weten en sterk ontwikkelde intuïtie wat je écht wilt, hoe je vrijheid en overvloed in je leven kan creëren en de huidige programma van je onbewuste brein is niet langer de blueprint van je verleden, maar dié van je gewenste toekomst. 

Dan is Magical Rhythm voor jou.

  Je zit nergens aan vast en ontvangt als allereerste veel meer informatie over het programma.

  Hi! Ik ben Merel Teunis

  TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

  Als transformatie coach & hypnotherapeut help ik vrouwen een ijzersterk vertrouwen in zichzelf te creëren, de magie van haarzelf en het leven te (her)ontdekken en een transformatie op een diep (onbewust) niveau te realiseren.

  Jarenlang was mijn aandacht, liefde en energie naar mijn buitenwereld gericht. En dat kwam me duur te staan toen ik op jonge leeftijd bijna in een burn-out terecht kwam.

  Dit moest anders. Ergens op dit pad kwam ik mezelf weer tegen, leerde ik vertrouwen op mijn eigen innerlijke weten en intuïtie en voelde een ongetemperde drive om mijn eigen pad te bewandelen.

  Ik vond hierdoor – hoe ik het zelf noem én vanuit mijn hart voel – the magical rhythm in mezelf en het leven (terug). Weten dat je meer wilt voor jezelf en het leven is één ding, het vertrouwen voelen om het te leven is een tweede.

  Je hoeft het niet alleen te doen mooi mens. We bewandelen samen het pad van innerlijke transformatie, heling en ultieme vrijheid.

  Dan hoef je niet langer te zoeken, dan vind jouw droomleven jou.