THE ULTIMATE ABUNDANCE BUNDEL x KUKURU

Ontdek hoe jij een magneet wordt voor jouw droomleven in 2024.

Al ruim 1500+ anderen gingen je voor. 

 

De ULTIMATE ABUNDANCE bundel t.w.v. € 304,- alleen nu voor slechts € 111,-

 

Ga All-In voor jouw 2024 en ontvang:

Dé 14-daagse manifestatie cursus ‘Manifest & Rise’ t.w.v. € 127,- die ik heb ontworpen om je te helpen overvloed in je leven aan te trekken en je dromen te manifesteren.

ÉN….

Dé krachtige hypnotische sessie De Empowerment Sessie, de Unfold editie’, t.w.v. € 177,- waarmee jij jouw onderbewuste brein en programmering volledig in alignement brengt met wat jij wél in 2024 wilt aantrekken. Voor meer positiviteit, overvloed en (zelf)vertrouwen op structurele basis. 

De ultieme bundel en alles wat jij nodig hebt om vanuit gemak en plezier jouw droom 2024 aan te trekken.

Want alles waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou.

Alleen nu voor slechts € 111,- i.p.v. € 304,- én met de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. 

Meld je aan, volg op eigen tempo. 

Misschien herken jij dit wel, want ik zie dagelijks mensen die..

Voelen dat er meer in zichzelf en hun leven zit, zij willen in 2024 daar uiting aan gaan geven.

De behoefte voelen om hun leven zo vorm te geven, waarbij zij voelen dat zij aan het roer staan en hun leven op hun voorwaarden creëren
Het niet altijd makkelijk vinden om (volledig) vertrouwen te voelen, in zichzelf en het leven (door de belemmeringen die er door hun hoofd spoken – al die beren op de weg..).
Meer willen leren genieten van het dagelijks leven en op een gemakkelijke manier (nog) meer positieve energie willen laten stromen.  
Zich minder tot niet willen laten leiden door situaties, mensen en gebeurtenissen die veelal een negatieve effect op hen hebben

De term ‘manifestatie’ is je niet onbekend, je hebt er misschien ook al meer over gelezen, maar toch lukt het je niet om dit op een authenieke manier écht eigen te maken.

Hoe zou het voor jou zijn om in 2024:

Meer overvloed te voelen. Overvloed aan liefde. Overvloed aan plezier. Maar ook overvloed aan het leven dat jij leidt en waar jij intens van geniet. 

Als je dit jaar vol (zelf)vertrouwen tegemoet treedt. Waarbij je jouw verleden volledig lost kunt laten, en echt voor 100% voor jouw toekomst kunt gaan. 

Vanuit dit onwrikbare gevoel van vertrouwen te weten dat je alles waar je naar verlangt en van droomt veel moeitelozer kan creëren en aantrekken. Een eigen onderneming? Liefde aantrekken? Je droomhuis vinden? Meer vrijheid ervaren? Het start van binnenuit. 

Om je niet meer tegen te laten houden door angst, twijfels en onzekerheid. Waardoor 2024, en alle jaren daarop, jouw jaren worden. 

Je die super fijne positieve energie in 2024 dagelijks bewust kan activeren en gemakkelijker kan vasthouden (wat er ook in het leven gebeurt). You will feel on top of the world!!! Maar echt 😉

Als jij voelt dat je jouw 2024 zo wilt ervaren (en alle jaren die daarop volgen), dan is deze bundel, de Manifest & Rise cursus én de Empowerment Sessie écht voor jou. 

 

 

Benieuwd hoe de meer dan 1500+ anderen Manifest & Rise en de Empowerment Sessie hebben ervaren? Lees vooral even mee. Want dat laat je precies zien wat er voor jou ook mogelijk is!

 

Wat zij manifesteerde tijdens en na de Manifest & Rise cursus:

Een kleine greep uit de ervaringen tijdens de vorige Empowerment Sessies:

“Merel ik wil je zo bedanken. Het was pure magie.”

Oke dus wat kan je verwachten én wat ontvang je?

Bestel de ULTIMATE ABUNDANCE bundel: dit is hoe het werkt. 

Deze ULTIMATE UBANDANCE bundel is een reis die je eraan helpt herinneren waar jouw ware (creatie) kracht ligt. Je leert hoe je het leven kunt co-creëren waar jij (diep van binnen) naar verlangt. Je ontdekt dat aantrekken met plezier en gemak kan, je vanuit flow kunt ontvangen en hoe je je dromen kunt realiseren.

Je stemt je af op een oneindige bron van overvloed, liefde en licht.

Ready? 

Schrijf je nu in voor DE ULTIMATE UBANDANCE BUNDEL t.w.v. € 304,-, nu voor slechts € 111,-

Maak hieronder je keuze.

Meld je aan en start direct. 

* Je hebt t/m 15 maart 2024 toegang tot de online omgeving, alles lekker op eigen tempo dus.

OPTIE – Eenmalige betaling

1 termijn betaling.

€ 111,-
(inclusief btw)

  OPTIE – Betaal in 2 termijnen. 

2 termijn betalingen.

Slechts € 56,- per maand.

(inclusief btw)

RESULTATEN

Na het volgen van de ULTIMATE UBANDANCE bundel heb en weet jij:

Hoe je vanuit complete rust jouw leven, precies zoals jij dat graag wilt, kan manifesteren. 

Een innerlijke transformatie doorgemaakt, waardoor je meer vrijheidvan binnen én in jouw dagelijks leven ervaart. 

Je ervaart een lichter leven, waardoor je meer plezier beleeft en echt kan genieten van het leven in het nu én in de journey naar wat er nog zal ontstaan. 

Hoe je ervoor zorgt dat angst en (je eigen) belemmeringen niet meer aan het stuur zitten. Jij stuurt, jij creëert, vanuit liefde, vertrouwen en in een flow van positieve energie.

Zelfvertrouwen, dat met elke stap groeit. Hierdoor zal je met meer gemak en sneller je dromen aantrekken.

Alle stappen van manifesteren, van dromen naar realiteit, eigen gemaakt en kan je dit vóór je laten werken.

BEKEND VAN

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Hoe werkt de Manifest & Rise cursus (na aanmelding)?

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en krijg je toegang tot de besloten online omgeving. Alle lessen, meditaties, visualisaties en Q&A sessies kun je heel eenvoudig via deze omgeving volgen, je kunt hiervoor ook een gratis app downloaden zodat je dit lekker via je mobiele telefoon kunt doen. Via deze weg krijg je ook toegang tot jouw Manifest & Rise werkboek. Super simpel, ik wijs je de weg. 

Hoe werkt de Empowerment Sessie (na aanmelding)?

Na je aanmelding ontvang je een mail van mij en ontvang je direct toegang tot de gehele hypnotische sessie, ik begeleid je via de video en je kunt deze precies op het moment volgen dat goed voor jou voelt. Via de korte begeleide audio vertel ik je precies wat je kan verwachten en hoe je je kort van te voren kunt voorbereiden, dan haal je het meeste uit de sessie.  

De hypnotische sessie duurt ongeveer 60 minuten, daarin ben je veilig en hoef je enkel mijn stem te volgen. Je verliest geen controle, ik heb ook geen controle over jou, je bent gewoon wakker, maar zal een diepe vorm van ontspanning ervaren. 

Je ontvangt ook direct de unieke Empowerment Guide. 

Deze guide bevat extra waardevolle informatie, makkelijk toepasbare oefeningen en transformatie tools. Hierdoor weet je precies wat je van de sessie kan verwachten en door middel van de oefeningen kan je jouw transformatie gedurende én na de sessie enorm (blijven) versterken. 

BONUS: je ontvangt als cadeau mijn gloednieuwe FUTURE PACING audiotraining, waardoor jij precies weet hoe je mijn meest krachtige coaching techniek kunt inzetten om jouw droom 2024 op wekelijkse basis tot leven kunt laten komen. 

* Je komt niet zelf in beeld en je bent uiteraard niet verplicht je ervaringen of vragen te delen, volg de sessie op een manier die voor jou goed en veilig voelt. 

Voor wie is de Manifest & Rise cursus?

Klaar om de energie van 2024 te laten stromen? Van wat je wél wilt ontvangen en creëren in het leven? Ik neem je mee in de wereld van energie. Kortom: in de wereld van manifestatie. Hoe werkt manifesteren precies? En nog belangrijker: hoe laat je dit als een bewust onderdeel van jou vóór je werken.

Wil jij voor jezelf gaan ontdekken hoe je letterlijk jouw huidige realiteit kan transformeren naar het leven én het jaar waar jij (nu enkel nog) van droomt? I’ts up to you, I’m here to guide you.

En zal je méér zelfvertrouwen, innerlijke rust en vrijheid ervaren, kun je nagaan hoe jij jouw leven dan zal ervaren? En dat ga jij in deze cursus ontdekken, ervaren en eigen maken. Het is geen magie, maar toch zal het zo voelen. Als dit jou aanspreekt, dan is deze cursus voor jou. Ook als je al vaker een cursus over manifestatie hebt gevolgd dan weet ik zeker dat deze cursus je juist gaat helpen om jouw manifestatie-practice enorm te versterken!

Hoeveel tijd kost het om de Manifest & Rise cursus te volgen?

Zowel de lessen als de meditaties/visualisaties zullen tussen de 20 en 30 minuten zijn. Hoeveel tijd jij besteed aan de bijbehorende praktische en makkelijk toepasbare oefeningen dan mag je geheel zelf bepalen 😉 Belangrijk voor mij was bij het creëren van deze cursus dat je dit met een druk leven kan combineren, kleine stapjes, groots resultaat.

Mag ik je nog een vraag stellen over de bundel?

Natuurlijk. Ik denk met liefde met je mee of de bundel bij je past. Mail mij via info@merelteunis.nl