E-BOOK

Ervaar meer innerlijke rust en balans in je leven, terwijl je de connectie met jezelf versterkt.

OVER HET E-BOOK

Voor meer innerlijke rust & balans. Incl. 3 krachtige video trainingen en 5 makkelijk toepasbare oefeningen.

Dit e-book helpt je om de connectie met jezelf te versterken, de (vaak verstoorde) harmonieuze verbinding tussen je hoofd, lijf en je hart te herstellen, innerlijke rust te creëren en balans te ervaren in het drukke dagelijkse leven.
Dit zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit, je meer positieve gedachtes en emoties ervaart en je de vicieuze cirkel van drukte en onrust kan doorbreken.

Herken jij je hierin?

Je zit vaak vast in een hoofd vol gedachten en/of de ratrace van het leven, waardoor je meer onrust ervaart dan dat je zou willen.

Je bent op zoek naar praktische handvatten die je hierbij helpen.

Het voelt alsof je vooral geleefd wordt en je wilt graag meer kunnen genieten van het hier en nu.

Je verlangt naar het ervaren van structureel meer ontspanning en plezier.

Je zou graag positiever in het leven staan.

Je wilt zelfvertrouwen ervaren door rust van binnen te creëren, waardoor je de onrust van buitenaf beter kan handelen.

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

In 2013 liep ik op vrij jonge leeftijd tegen een burn-out aan. Dit moment in mijn leven leerde mij hoe belangrijk het is om prioriteit te geven aan innerlijke rust. In het drukke leven dat we leven, dat van tijd tot tijd chaotisch is en waarbij de dagen vaak gevuld zijn met hoge verwachtingen en prikkels van buitenaf, is het ervaren van balans niet iets wat je vindt. Het is een bewuste keuze die je maakt. Het is iets wat je creëert. 

Ik ontdekte dat het mijn verantwoordelijkheid is om balans in te bouwen in het drukke dagelijkse leven en innerlijke rust terug te brengen in mijn hoofd en lijf.

Dagelijks stilstaan bij mezelf en bewuste keuzes maken om mijn dagen anders te ervaren zorgde ervoor dat ik meer kon leven i.p.v. enkel geleefd worden, ik zat lekkerder in mijn vel, kon meer genieten en ik ervaarde veel minder onrust in mijn hoofd en lijf.

Ik weet dus hoe het anders kan. In dit e-book deel ik mijn kennis en tips met jou uit eigen ervaring en vanuit mijn kennis als gecertificeerd coach. 

NA DIT E-BOOK

Wat zul je ontdekken?

Hoe je op dagelijkse basis meer innerlijke rust kan ervaren én hoe je dit bewust voor jezelf kan creëren op momenten dat je het nodig hebt.

Hoe je uit je hoofd kan komen en meer rust kan ervaren in je lijf en in het moment.

Hoe je vanuit zelfliefde jouw gun-factor aanzienlijk verhoogt, meer ‘willen’ in plaats van altijd ‘moeten’.

Hoe het herstellen van de harmonieuze verbinding met je lijf de aanmaak van stresshormonen kan verlagen en de aanmaak van gelukshormonen juist kan stimuleren.

Hoe je een belangrijke mindset shift maakt waardoor je meer kan ontspannen en genieten van het dagelijks leven.

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Dit krijg je voor slechts €9,99

E-BOOK

E-book ‘Innerlijke Rust
En Balans’

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

VOOR WIE IS DIT E-BOOK?

Dit e-book is voor iedereen die meer rust en balans wil ervaren in het dagelijks leven. Voel je de behoefte om van binnen meer rust te creëren? Om de (vaak verstoorde) hamonieuze verbinding tussen je lijf, hoofd en hart te herstellen? Wil je graag kracht en vertrouwen van binnen voelen, zelfs (of moet ik zeggen: zeker) wanneer je van buitenaf onrust ervaart? Wil je erachterkomen hoe je eenvoudig andere keuzes kan maken waardoor je meer balans in je dagelijks leven inbouwt? Waardoor je meer kan genieten, lekkerder in je vel zit en je niet alleen voor je gevoel geleeefd wordt, maar je ook aanwezig kan zijn in het hier en nu? Dan is het e-book voor jou. 

HOEVEEL TIJD KOST HET OM HET E-BOOK TE VOLGEN?

Je kan het e-book geheel op eigen tempo volgen/gebruiken. Per video training, meditatie of andere audio oefening ben je ongeveer 15 tot 20 minuten kwijt. Hoeveel tijd jij besteedt aan de korte praktische opdrachten dat mag je geheel zelf bepalen. Het e-book is behapbaar, makkelijk uit te voeren en je kan alle wijze lessen en oefenigen direct integreren in jouw dagelijkse manier van leven.

IK VIND HET HEEL LASTIG OM ECHT PRIORITEIT AAN MEZELF TE GEVEN, IS DIT E-BOOK WEL VOOR MIJ?

Dan is dit e-book juist voor jou! 😉 Het e-book biedt je nieuwe kennis, tips en handvatten om op eenvoudige wijze meer prioriteit te geven aan jouw welzijn. Een mooie manier om jezelf wat vaker OP de planning te zetten en meer innerlijke rust en balans te ervaren. Het helpt je om vanuit zelfliefde jouw gun-factor te verhogen en kritische ‘lat’ te verleggen. Het mooie is namelijk dat wanneer jij lekkerder in je vel zit, niet alleen jij hiervan profiteert maar alles en iedereen om jou heen ook.

 

WANNEER KAN IK STARTEN MET HET E-BOOK? EN HOE ONTVANG IK DIT?

Je ontvangt het e-book ‘Innerlijke rust & balans’ zodra je de betaling via de webshop hebt voldaan. Het e-book krijg je vervolgens direct via de mail toegestuurd, na het downloaden hiervan kan je dit op je computer en/of mobiele telefoon opslaan. Zo heb je het e-book altijd bij de hand en ook de verschillende trainingen, audio bestanden en opdrachten kan je overal volgen/beluisteren.

WAT ALS MIJN VRAAG HIER NIET TUSSEN STAAT?

Je mag mij altijd mailen via info@merelteunis.nl. Ik denk en kijk graag met je mee!