3-MAANDEN GROEPSPROGRAMMA: MAGICAL RHYTHM

Jij en het leven zitten vol magie, wat geduldig wacht tot jij dit met alles wat je hebt écht gaat waarnemen. Let’s activate the magical rhythm within you!

Ben je klaar om samen in 90 dagen op een diep niveau te transformeren en the magical rhythm in jezelf en jouw leven te activeren?

Zodat je vanuit een ijzersterk fundament van vertrouwen echt het leven kunt vormgeven op jouw eigen voorwaarden.

Na 90 dagen weet je vanuit een diep innerlijk weten en sterk ontwikkelde intuïtie wat je écht wilt, hoe je vrijheid en overvloed in je leven kan creëren en de huidige programma van je onbewuste brein is niet langer de blueprint van je verleden, maar dié van je gewenste toekomst.

Als je om je heen kijkt, heb je het prima voor elkaar…

Je hebt liefdevolle mensen om je heen. Een baan die je uitdaagt. Je kan prima rondkomen en leuke dingen doen. Je geniet van groeien en jezelf ontwikkelen. Je hebt hier al (meerdere) stappen in gezet en je weet dat dit van onschatbare waarde is. Je staat open voor de (moderne) magie van het leven en je wilt het leven écht ervaren. En oh, die momenten zijn er ook zeker al.

En toch, als je heel eerlijk bent. Dan weet je dat er nog zoveel meer in jou zit. Dat je nog zoveel meer uit het leven wilt halen.

Je voelt een sterk verlangen om dit te activeren én volop het leven te gaan leven zoals dit voor jou is bedoelt, maar dit weet toch niet altijd zijn weg naar buiten te vinden. Je voelt het nog niet 100% van binnen.

Je verlangt ernaar om jouw leven nog meer magie en vrijheid te geven. Om dit te (her)ontdekken. Om dit magische ritme van het leven eigen te maken.

Stiekem weet je ook wel dat jij jouw leven nóg veel meer mag vormgeven op jouw eigen voorwaarden, want dan kan je het pad bewandelen waar je hart elke dag sneller van gaat kloppen.

Wat jij wilt is nog dieper vertrouwen in jezelf en het leven. Om jouw innerlijk weten en intuïtie nog meer aan te scherpen en hier op te kunnen bouwen. Jij wilt jouw manifestatiekracht van binnenuit versterken, zodat jouw droomleven jou vindt.

Jouw leven is al mooi, maar jij bent op zoek naar MAGIE in alle facetten van jouw leven.

Voor deze vrouw heb ik met heel mijn hart ‘Magical Rhythm’ gecreëerd.

Wetende dat wanneer jij durft te kiezen hiervoor, jezelf de toestemming geeft om dieper te duiken en wordt begeleidt en ondersteunt op alle vlakken, jij pas echt tot bloei komt.

Dit programma is anders dat je gewend bent.

Het programma is een mix tussen bewuste en onbewuste transformaties. Het helen en loslaten op een dieper (neurologisch) niveau, wat jij misschien nu nog niet ziet maar jou wel in de weg staat.

Daarnaast gaan we de connectie met jouw intuïtie (de stem van je hart) en een diep innerlijk weten weer herstellen, zodat je vanuit een harmonieuze werking tussen je hoofd en hart jouw leven volop kunt beleven.

Verwacht magie. Waarbij je nog veel beter gaat begrijpen hoe jij moderne magie, zoals het herprogrammeren van jouw onderbewustzijn en versterken van jouw manifestatie kracht, kunt inzetten waardoor je jouw gewenste leven en nieuwe mogelijkheden en kansen vanuit een magnetisch hart naar je toe zult trekken.

Voor wie is dit groepsprogramma?

Voor 6-10 vrouwen die een leven willen creëren dat echt bij hun past, zonder zich (nog langer) tegen te laten houden door onzekerheid, belemmerende gedachtes/overtuigingen of angst (voor de mening en verwachtingen van anderen).

Vrouwen die voelen dat het tijd is om écht op hun eigen voorwaarden te gaan leven, blokkades te helen en vanuit een krachtig fundament van (zelf)vertrouwen en innerlijk weten met een diep gevoel van tevredenheid en vrijheid hun eigen pad willen bewandelen.

Ben je klaar om (eindelijk) met een diep vertrouwen in jezelf en het leven volledig te leven, zoals het voor jou is bedoeld?

RESULTATEN

Na 90 dagen voel jij..

Een diep vertrouwen in jezelf en het leven en weet je hoe je (met jouw ijzersterke manifestatie kracht) echt jouw leven op jouw voorwaarden vormgeeft.

Je weet vanuit een innerlijk weten en een sterk ontwikkelde intuïtie wat je écht wilt en jouw huidige programmering is niet langer de blueprint van je verleden, maar van dié gewenste toekomst.

Je kent de magische formule om jezelf zowel neurologisch en energetisch af te stemmen op je dromen en verlangens, zodat je ze met veel meer gemak in je leven zal vervullen en aantrekken.

Je weet vanuit jouw binnenwereld, met je eigen gedachten en jouw energie, alle oneindige mogelijkheden en dromen realiteit te maken.

Je durft groots te denken en te dromen, je blokkades liefdevol te helen en om te zetten in kracht. Je neemt écht de verantwoordelijkheid voor jouw leven, zodat wat jij wilt en nodig hebt echt kan gaan bloeien.

BEKEND VAN

Dit krijg je

MISSCHIEN TWIJFEL JE NOG…

Zo hebben andere vrouwen het programma ervaren.

Bekijk de video hieronder.

Zij gingen je voor

NU VOOR € 2997,-

Je kunt ook in termijnen betalen

EENMALIG BETALEN

Eén termijn

€ 2997,-
(inclusief btw)

GESPREID BETALEN

Drie termijnen

€ 999,- per maand
(inclusief btw)

GESPREID BETALEN

Zes termijnen

€ 499,50 per maand
(inclusief btw)

Het Magical Rhythm programma = VOL

De april 2023 editie is helemaal uitverkocht. 

Naar verwachting zal het programma eind 2023/begin 2024 terugkeren. Zou je graag op de hoogte gehouden willen worden van het programma en als eerste horen wanneer de deuren weer openen? Zet jezelf dan via onderstaande knop vrijblijvend op de wachtlijst. Zo weet je zeker dat je kans maakt op een plek in het programma, er is slechts plek voor 6 tot maximaal 10 vrouwen. 

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Als transformatie coach & hypnotherapeut help ik vrouwen een ijzersterk vertrouwen in zichzelf te creëren, de magie van haarzelf en het leven te (her)ontdekken en een transformatie op een diep (onbewust) niveau te realiseren.

Jarenlang was mijn aandacht, liefde en energie naar mijn buitenwereld gericht. En dat kwam me duur te staan toen ik op jonge leeftijd bijna in een burn-out terecht kwam.

Dit moest anders. Ergens op dit pad kwam ik mezelf weer tegen, leerde ik vertrouwen op mijn eigen innerlijke weten en intuïtie en voelde een ongetemperde drive om mijn eigen pad te bewandelen.

Ik vond hierdoor – hoe ik het zelf noem én vanuit mijn hart voel – the magical rhythm in mezelf en het leven (terug). Weten dat je meer wilt voor jezelf en het leven is één ding, het vertrouwen voelen om het te leven is een tweede.

Je hoeft het niet alleen te doen mooi mens. We bewandelen samen het pad van innerlijke transformatie, heling en ultieme vrijheid.
Dan hoef je niet langer te zoeken, dan vind jouw droomleven jou.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Ik heb al vaker een cursus van jou gevolgd, leer ik in dit programma iets nieuws?

Ja, zeker. Dit is een gloednieuw programma met nieuwe, maar vooral ook zeer verdiepende kennis, coaching en een bron aan life changing experiences. Dit is mijn meest transformerende programma tot nu toe, waarbij we ook met krachtige 1:1 sessies heel persoonlijk samen aan de slag gaan.

Ik ga je laten zien en voelen dat het anders kan, hoe je echt een duurzame transformatie ervaart en je jouw gewenste leven (in het hier en nu) met meer magie, tevredenheid, vrijheid, excitement en vanuit een bron van liefde gaat ervaren en creëren. Ik zie het zelf als een once in a lifetime experience.  

Hoeveel tijd ben ik per week 'kwijt'?

Goede vraag! Dat verschilt. Je krijgt van te voren een planning van mij wanneer we wat gaan doen. Zo vinden de groepscoaching calls en diep helende hypnose sessies (1 á 1,5 uur) plaats in de avond en dat geldt ook voor de masterclasses/experiences die andere experts zullen geven. Zo kan iedereen er altijd bij aanwezig zijn (of later terugkijken). De 1:1 sessies plannen we samen in (1,5 uur).

Daarnaast krijg je toegang tot een exclusieve Magical Rhythm experience omgeving, waar je steeds nieuwe aanvullende video’s, (korte/uitgebreide) oefeningen, audio’s en meditaties zal vinden.

Gemiddeld zou ik rond de 3 uur per week rekenen als investering in jezelf. Dit kan soms ook korter of juist wat langer zijn, maar je bent ook flexibel dit zelf in te delen. Het wordt een reis die we samen maken, waarin we ook meebewegen op de energie die er zal ontstaan.

Kan ik later nog aansluiten? Komt het programma later dit jaar nog terug?

Nee. We starten de eerste week van april. Zoals het er nu uitziet komt het programma niet dit jaar nog terug.

Ik vind het spannend om zo’n grote investering in mezelf te doen. Heb je hier advies voor mij in?

Dat snap ik. Een (financiële) investering in jezelf doen kan absoluut spannend zijn. Daarom is het ook heel waardevol dat je hier goed over nadenkt. En dat is ook de reden waarom ik d.m.v. een vragenlijst + kennismakingsgesprek eerst wil kijken of er van beide kanten een match is.

De eerste stap is het jezelf gunnen. Persoonlijk investeer ik al sinds mijn 23ste (flink!) in mezelf en mijn eigen ontwikkeling en het zijn oprecht de beste keuzes en investeringen die ik ooit heb kunnen maken/doen.

Wat is het jou waard om precies het leven te gaan leven waar je van droomt? En niet voor even, als quick fix, maar echt als de basis van het leven dat je dagelijks zult beleven? Ik stel mezelf altijd de vraag: hoe kom ik waar ik wil zijn en wie of wat kan mij hierbij helpen? En dan maak ik de keuze. In die beweging zit altijd je groei.

* Om je hierbij te helpen kan je het programma dus ook in 6 termijnen betalen.

Moet ik ook presenteren of zelf iets uitvoeren in groepsverband?

Nee, daar hoef je je geen zorgen om te maken. De groep van max. 10 vrouwen is echt jouw safe space (daar waak ik ook voor) en is juist een hele vertrouwde omgeving om te delen, te leren van elkaar, elkaar te ondersteunen en aan te moedigen. Je hoeft niks te delen wat niet goed voelt. Maar je zal merken – dat kan ik je garanderen – dat je de band met deze vrouwen als heel hecht en open zult ervaren.

Ik weet niet zo goed wat ik echt wil in het leven of wat mijn dromen zijn, maar ik voel wel dat ik meer uit het leven wil halen. Is het programma dan ook voor mij?

Absoluut. Dan wil ik je juist uitnodigen. Want wat zal er gebeuren als jij ruimte gaat maken om dit wel te ontdekken? En niet vanuit de oppervlakte, maar vanuit een diep innerlijk weten en het verscherpen van je intuïtie? Ik zie dit steeds opnieuw terug bij klanten (die soms zelfs maar één hypnotische sessie/meditatie doen), dat wanneer ze naar binnen keren, dat dan de puzzelstukjes opeens op zijn plek vallen en deze blik op hun leven opeens heel helder wordt.

Ik heb de Empowerment Sessie en Manifest & Rise als geweldig ervaren, maar ik vraag me dan af of ik hierna nog meer stappen zal zetten?

Ik vraag me juist af wat er zou gebeuren wanneer jij je niet 1 keer of 14 dagen, maar 90 dagen hierin zou onderdompelen? 😉 Can you even imagine? Vertrouw mij vrouw, dit programma zal verdiepend en transformerend zijn zoals je dit waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren.

Voel jij een kriebel in je buik of de energie door je lichaam heen stromen bij het lezen van deze pagina? Maak dan de keuze die bij je past (en vooral ook bij jouw gewenste toekomst past). Door het invullen van de vragenlijst + het inplannen van een kennismakingsgesprek bepalen we samen of het programma echt bij je past.

Mag ik jou nog een vraag stellen?

Dat mag altijd! Mail mij vooral via info@merelteunis.nl