3-MAANDEN COACHING PROGRAMMA: MAGICAL RHYTHM

Als ik zeg: we gaan de magie van het leven (her)ontdekken, dan wakkert dat direct wat in jou aan. Dit is jouw ticket naar het leven wat je al langere tijd voor jezelf ziet.

Je ziet een bepaald droomleven voor je, maar toch lukt het niet om daar helemaal bij in de buurt te komen. 

Je hebt al meerdere dingen geprobeerd, cursussen gevolgd, maar toch val je terug in oude patronen of blijf je ‘hangen’ in hoe het nu al is.

Je hebt het gevoel alsof er iets mist. 

Jouw leven is niet slecht. Sterker nog je hebt voldoende in het leven waar je dankbaar voor bent. Maar… Je wilt een aantal dingen al jaren, maar toch val je weer stil of saboteer je jezelf op een bepaalde manier.

En heel eerlijk, dat is inmiddels best frustrerend.

Wat jij wilt is vol (zelf)vertrouwen in het leven staan, zodat je een leven kunt leven waarin je trouw kunt zijn aan jezelf en je verlangens. 

Dat gaan we in Magical Rhythm realiteit maken.

Start programma: 6 mei 2024. 

 

Je zit vol ideeën, maar niks maak je echt daadwerkelijk waar. Of niet op de manier waar je naar verlangt. Je mist een stuk focus of je voelt je geblokkeerd, daardoor verlies je steeds weer de motivatie en het (zelf)vertrouwen.

Je vraagt je af welke stap je te zetten hebt en of het je wel lukt om dit alleen te doen.

Het is zo zonde, want het gebrek aan vertrouwen zorgt ervoor dat je niet weet waar je moet beginnen.

Over 5 jaar wil jij kunnen zeggen: ja, ik heb echt gedaan wat ik wilde doen. En dat is nu mijn realiteit. 

Maar op dit moment heb je een manier van leven ontwikkeld waarin je vooral in je hoofd zit. Het maakt het lastig te voelen. Écht te voelen. Je emoties, maar ook de magie van het leven.

Je wilt de dag beginnen en sturing geven vanuit je hart, zodat alle keuzes die je vol moed durft te maken echt kloppend voelen voor jou.

Wat jij wilt is:

Vol (zelf)vertrouwen in het leven staan.

Je vrij voelen van belemmerende negatieve gedachtes.

Waardering en bevestiging vanuit jezelf halen (in plaats van vanuit buitenaf, want als eerlijk bent heeft de mening en het oordeel van anderen een grotere invloed op je (zelfbeeld) dan dat je zou willen).

Je wilt ontdekken wat jou écht gelukkig maakt, waarom je hier bent. 

En vervolgens ook tot actie over gaan, zodat je niet blijft ‘hangen’ in hoe het nu al is. Want heel eerlijk: dat zorgt voor nog meer magie in je leven. En dat weet jij ook.

Het lijkt je HEER-LIJK om je authentieke zelf te zijn en het lichte gevoel te ervaren die je voelt wanneer je de oude stukken die je zo lang (onbewust) met je hebt meegedragen hebt weten los te laten.

 

Je wilt niet langer wachten tot jouw pad zich vanzelf ontvouwt. Dat heb je nu al lang genoeg gedaan. En stiekem weet je ook wel dat je hier iets (anders) voor te doen hebt.

Jij wilt niet blijven leven zoals het is of zoals het hoort. Vanuit een keurslijf. Waar je weerstand bij voelt. Jij wilt het leven ervaren op een lichte manier, dat jou voldoening geeft en waardoor je kunt zeggen: ik haal alles uit het leven!

Voor deze vrouw heb ik met heel mijn hart Magical Rhythm gecreëerd.

Een van onze grootste blokkades zijn herinneringen, patronen en oud zeer uit het verleden die invloed hebben op jouw huidige leven. Je weet eigenlijk ook wel dat je hier nooit de juiste aandacht aan hebt besteed. Dat dit op een andere manier mag.

Ik ben niet voor niets op je pad gekomen. Daar geloof jij ook in. Dankzij mijn expertise als transformatie coach en hypnotherapeut kan ik voor jou echt het verschil maken. 

Je ziet dat ik dit (zelf)vertrouwen bezit en dat ik jou dit kan leren.  Je ziet dat ik volledig in verbinding sta met mijn gevoel en dat ik mijn droomleven heb weten te realiseren, terwijl ik ook ooit op dat punt stond waarop ik voor mijn gevoel vast zat en niet wist welke richting ik het beste op kon lopen.

Ik voelde dat er zoveel meer uit mij kon komen, maar wist tegelijkertijd niet goed hoe en wat dan. Dat was zo frustrerend.

Nu weet ik hoe je niet alleen groots droomt, maar je ook alle blokkades verwijdert die je hierin nu nog belemmeren, zodat je een ijzersterk vertrouwen voelt om ook daadwerkelijk tot actie te komen. Ik weet mijn dromen in een mum van tijd als een magneet aan te trekken. Want dat is waar de magie ontstaat.

Dat werd en is mijn nieuwe normaal.

En dat kan het ook voor jou zijn, ook als je het misschien lastig vindt dit echt te geloven.

 

Dit coaching programma is voor maximaal 10 vrouwen die:

Een leven willen creëren dat echt bij hun past, zonder zich (nog langer) tegen te laten houden door onzekerheid, belemmerende gedachtes/overtuigingen of angst (voor de mening en verwachtingen van anderen).

Hun eigen pad willen bewandelen (of ontdekken wat dit is) en vanaf nu de bevestiging en waardering volledig uit zichzelf willen halen (i.p.v. -onbewust- vanuit anderen). 

Een bepaald droomleven voor zich zien, maar niet goed weten hoe ze daar komen of die blijven hangen in hoe het altijd al was. Vrouwen die juist vanaf nu voelen dat het tijd is om echt voor zichzelf te kiezen en deze verlangens realiteit te maken. 

Minder uit hun hoofd willen leven en meer verbinding willen ervaren met hun gevoel en hart, zodat ze vanuit deze plek sturing kunnen geven aan een leven dat echt bij hun past (in plaats van een leven waar ze zijn ingerold en waarvan ze op een afstandje toekijken en denken: volgens mij zit er meer in mij). 

Ben je klaar om (eindelijk) met een diep vertrouwen in jezelf en het leven volledig te leven, zoals het voor jou is bedoeld?

Dit programma is anders dat je gewend bent.

Het programma is een mix tussen bewuste en onbewuste transformaties. Het helen en loslaten op een dieper (neurologisch) niveau, wat jij misschien nu nog niet ziet maar jou wel in de weg staat.

Daarnaast gaan we de connectie met jouw intuïtie (de stem van je hart) en een diep innerlijk weten weer herstellen, zodat je vanuit een harmonieuze werking tussen je hoofd en hart jouw leven volop kunt beleven.

Verwacht magie. Waarbij je nog veel beter gaat begrijpen hoe jij moderne magie, zoals het herprogrammeren van jouw onderbewustzijn en versterken van jouw manifestatie kracht, kunt inzetten waardoor je jouw gewenste leven en nieuwe mogelijkheden en kansen vanuit een magnetisch hart naar je toe zult trekken.

RESULTATEN

Na 90 dagen voel jij..

Een diep vertrouwen in jezelf en het leven en weet je hoe je (met jouw ijzersterke manifestatie kracht) echt jouw leven op jouw voorwaarden vormgeeft.

Je weet vanuit een innerlijk weten en een sterk ontwikkelde intuïtie wat je écht wilt en jouw huidige programmering is niet langer de blueprint van je verleden, maar van dié gewenste toekomst.

Je kent de magische formule om jezelf zowel neurologisch en energetisch af te stemmen op je dromen en verlangens, zodat je ze met veel meer gemak in je leven zal vervullen en aantrekken.

Je weet vanuit jouw binnenwereld, met je eigen gedachten en jouw energie, alle oneindige mogelijkheden en dromen realiteit te maken.

Je durft groots te denken en te dromen, je blokkades liefdevol te helen en om te zetten in kracht. Je neemt écht de verantwoordelijkheid voor jouw leven, zodat wat jij wilt en nodig hebt echt kan gaan bloeien.

BEKEND VAN

Dit krijg je

MISSCHIEN TWIJFEL JE NOG…

Zo hebben andere vrouwen het programma ervaren.

Bekijk de video hieronder.

Zij gingen je voor

Het Magical Rhythm programma = VOL

De 2024 editie is helemaal uitverkocht.

Naar verwachting zal het programma eind 2024/begin 2025 terugkeren. Zou je graag op de hoogte gehouden willen worden van het programma en als eerste horen wanneer de deuren weer openen? Zet jezelf dan via onderstaande knop vrijblijvend op de wachtlijst. Zo weet je zeker dat je kans maakt op een plek in het programma, er is slechts plek voor 6 tot maximaal 10 vrouwen.

Hi! Ik ben Merel Teunis

TRANSFORMATIE COACH & HYPNOSE EXPERT

Als transformatie coach & hypnotherapeut help ik vrouwen een ijzersterk vertrouwen in zichzelf te creëren, de magie van haarzelf en het leven te (her)ontdekken en een transformatie op een diep (onbewust) niveau te realiseren.

Jarenlang was mijn aandacht, liefde en energie naar mijn buitenwereld gericht. En dat kwam me duur te staan toen ik op jonge leeftijd bijna in een burn-out terecht kwam.

Dit moest anders. Ergens op dit pad kwam ik mezelf weer tegen, leerde ik vertrouwen op mijn eigen innerlijke weten en intuïtie en voelde een ongetemperde drive om mijn eigen pad te bewandelen.

Inmiddels hebben ruim 4000+ mensen mijn cursussen en coaching gekocht waarmee zij mijn methode leren om dit voor zichzelf waar te maken. Het Magical Rhythm programma is het total package waarmee je in slechts 3 maanden tijd mijn meest succesvolle tools, coaching technieken en exclusieve 1:1 coaching en hypnose sessies zal ontvangen.

Ik weet dat dit jouw ticket is naar dat leven wat jij eigenlijk al voor een langere tijd voor je ziet.

Je hoeft het niet alleen te doen mooi mens. We bewandelen samen het pad van innerlijke transformatie, heling en ultieme vrijheid.

Dan hoef je niet langer te zoeken, dan vind jouw droomleven jou.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

Ik heb al vaker een cursus van jou gevolgd, leer ik in dit programma iets nieuws?

Ja, zeker. Dit is een gloednieuw programma met nieuwe, maar vooral ook zeer verdiepende kennis, coaching en een bron aan life changing experiences. Dit is mijn meest transformerende programma tot nu toe, waarbij we ook met krachtige 1:1 sessies heel persoonlijk samen aan de slag gaan.

Ik ga je laten zien en voelen dat het anders kan, hoe je echt een duurzame transformatie ervaart en je jouw gewenste leven (in het hier en nu) met meer magie, tevredenheid, vrijheid, excitement en vanuit een bron van liefde gaat ervaren en creëren. Ik zie het zelf als een once in a lifetime experience.  

Hoeveel tijd ben ik per week 'kwijt'?

Goede vraag! Dat verschilt. Je krijgt van te voren een planning van mij wanneer we wat gaan doen. Zo vinden de groepscoaching calls en diep helende hypnose sessies (1 á 1,5 uur) in overleg ingepland, mocht je er niet bij kunnen zijn dan kan je altijd via de replay alles op eigen tempo terugkijken en volgen. En dat geldt ook voor de masterclasses/experiences die andere experts zullen geven. De 1:1 sessies plannen we samen in (+/- 75 minuten).

Daarnaast krijg je toegang tot een exclusieve Magical Rhythm experience omgeving, waar je steeds nieuwe aanvullende video’s, (korte/uitgebreide) oefeningen, audio’s en meditaties zal vinden.

Gemiddeld zou ik rond de 3 uur per week rekenen als investering in jezelf. Dit kan soms ook korter of juist wat langer zijn, maar je bent ook flexibel dit zelf in te delen. Het wordt een reis die we samen maken, waarin we ook meebewegen op de energie die er zal ontstaan.

Kan ik later nog aansluiten? Komt het programma later dit jaar nog terug?

Nee. We starten de eerste week van mei 2024. Zoals het er nu uitziet komt het programma niet dit jaar nog terug.

Ik vind het spannend om zo’n grote investering in mezelf te doen. Heb je hier advies voor mij in?

Dat snap ik. Een (financiële) investering in jezelf doen kan absoluut spannend zijn. Daarom is het ook heel waardevol dat je hier goed over nadenkt. En dat is ook de reden waarom ik d.m.v. een vragenlijst + kennismakingsgesprek eerst wil kijken of er van beide kanten een match is.

De eerste stap is het jezelf gunnen. Persoonlijk investeer ik al sinds mijn 23ste (flink!) in mezelf en mijn eigen ontwikkeling en het zijn oprecht de beste keuzes en investeringen die ik ooit heb kunnen maken/doen.

Wat is het jou waard om precies het leven te gaan leven waar je van droomt? En niet voor even, als quick fix, maar echt als de basis van het leven dat je dagelijks zult beleven? Ik stel mezelf altijd de vraag: hoe kom ik waar ik wil zijn en wie of wat kan mij hierbij helpen? En dan maak ik de keuze. In die beweging zit altijd je groei.

* Om je hierbij te helpen kan je het programma dus ook in 6 termijnen betalen.

Dit zegt Mandy over haar deelname aan Magical Rhythm: “Mijn grootste twijfel om deel te nemen? De kosten, zoals je weet. Niet vanuit het oogpunt dat het duur is, maar vooral om de investering te doen in jezelf. Dat was al zo’n shift die ik maakte – en toen was het programma nog niet eens begonnen. Uiteindelijk heb ik er geen centje (pun intended) pijn aan gehad, ik heb het als symbolisch benaderd toen ik het bedrag aan je overmaakte.”

 

Moet ik ook presenteren of zelf iets uitvoeren in groepsverband?

Nee, daar hoef je je geen zorgen om te maken. De groep van max. 10 vrouwen is echt jouw safe space (daar waak ik ook voor) en is juist een hele vertrouwde omgeving om te delen, te leren van elkaar, elkaar te ondersteunen en aan te moedigen. Je hoeft niks te delen wat niet goed voelt. Maar je zal merken – dat kan ik je garanderen – dat je de band met deze vrouwen als heel hecht en open zult ervaren.

Ik weet niet zo goed wat ik echt wil in het leven of wat mijn dromen zijn, maar ik voel wel dat ik meer uit het leven wil halen. Is het programma dan ook voor mij?

Absoluut. Dan wil ik je juist uitnodigen. Want wat zal er gebeuren als jij ruimte gaat maken om dit wel te ontdekken? En niet vanuit de oppervlakte, maar vanuit een diep innerlijk weten en het verscherpen van je intuïtie? Ik zie dit steeds opnieuw terug bij klanten (die soms zelfs maar één hypnotische sessie/meditatie doen), dat wanneer ze naar binnen keren, dat dan de puzzelstukjes opeens op zijn plek vallen en deze blik op hun leven opeens heel helder wordt.

Ik heb de Empowerment Sessie en Manifest & Rise als geweldig ervaren, maar ik vraag me dan af of ik hierna nog meer stappen zal zetten?

Ik vraag me juist af wat er zou gebeuren wanneer jij je niet 1 keer of 14 dagen, maar 90 dagen hierin zou onderdompelen? 😉 Can you even imagine? Vertrouw mij vrouw, dit programma zal verdiepend en transformerend zijn zoals je dit waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren.

Voel jij een kriebel in je buik of de energie door je lichaam heen stromen bij het lezen van deze pagina? Maak dan de keuze die bij je past (en vooral ook bij jouw gewenste toekomst past). Door het invullen van de vragenlijst + het inplannen van een kennismakingsgesprek bepalen we samen of het programma echt bij je past.

Mag ik jou nog een vraag stellen?

Dat mag altijd! Mail mij vooral via info@merelteunis.nl