SUPER LEUK DAT JIJ JE HEBT INGESCHREVEN VOOR DE POSITIEVE ENERGIE CHALLENGE!

 

Wacht nog even voor je gaat, want ik heb nog iets leuks voor je..

 

 

Je hebt de eerste stap gezet om positieve energie in overvloed door jouw leven te laten stromen, maar wist je dat dit start bij het creëren van meer Innerlijke rust & Balans? Daarom heb ik dit e-book voor jou gemaakt. 

Jouw praktische gids voor een meer ontspannen leven, met meer rust en balans op dagelijkse basis in slechts 7 dagen.  

OVER HET E-BOOK

Jouw gids voor meer innerlijke rust & balans. Wat je alleen nu voor slechts € 9,95 ontvangt is een no-brainer.

Dit e-book helpt je om:

  • De connectie met jezelf te versterken, de (vaak verstoorde) harmonieuze verbinding tussen je hoofd, lijf en je hart te herstellen.
  • Innerlijke rust te creëren en balans te ervaren in het drukke dagelijkse leven.
  • Inclusief 3 krachtige video trainingen waardoor je (nog veel) lekkerder in je vel zal zitten.
  • En 5 makkelijk toepasbare oefeningen waardoor je meer positieve gedachtes en emoties ervaart en je de vicieuze cirkel van drukte en onrust kan doorbreken. 
  • Ontvang begeleide meditaties en ademhalingsoefeningen waardoor je direct de rust in jezelf terug vindt.

Herken jij je hierin?

Je zit vaak vast in een hoofd vol gedachten en/of de ratrace van het leven, waardoor je meer onrust ervaart dan dat je zou willen.

Je bent op zoek naar praktische handvatten die je helpen om met gemak meer innerlijke rust in de drukte van de dag en in je hoofd terug te brengen.

Het voelt alsof je vooral geleefd wordt en je wilt graag meer kunnen genieten van het hier en nu.

Je verlangt naar het ervaren van structureel meer ontspanning en plezier.

Je zou graag positiever in het leven staan.

Je wilt zelfvertrouwen ervaren door rust van binnen te creëren, waardoor je de onrust van buitenaf beter kan handelen.

NA DIT E-BOOK

Wat zul je ontdekken?

Hoe je op bewust op dagelijkse basis meer momenten voor jezelf kunt creëren, zodat je daardoor meer innerlijke rust zult ervaren. 

Hoe je uit je hoofd kan komen en meer rust kan ervaren in je lijf en in het moment.

Hoe je vanuit zelfliefde jouw gun-factor aanzienlijk verhoogt,  waardoor je ontdekt wat je echt wilt in plaats van enkel veel ‘moeten’.

Hoe het herstellen van de harmonieuze verbinding met je lijf de aanmaak van stresshormonen kan verlagen en de aanmaak van gelukshormonen juist kan stimuleren. Zodat je hierdoor (nog veel) lekkerder in je vel zult zitten.

Hoe je een belangrijke mindset shift maakt waardoor je meer kan ontspannen en genieten van het dagelijks leven.

Jij voelt misschien ook wel dat je nog meer uit jezelf en jouw leven kan halen?

ZIJ GINGEN JE VOOR

E-BOOK

E-book ‘Innerlijke Rust
En Balans’

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag?

VOOR WIE IS DIT E-BOOK?

Dit e-book is voor iedereen die meer rust en balans wil ervaren in het dagelijks leven. Voel je de behoefte om van binnen meer rust te creëren? Om de (vaak verstoorde) hamonieuze verbinding tussen je lijf, hoofd en hart te herstellen? Wil je graag kracht en vertrouwen van binnen voelen, zelfs (of moet ik zeggen: zeker) wanneer je van buitenaf onrust ervaart? Wil je erachterkomen hoe je eenvoudig andere keuzes kan maken waardoor je meer balans in je dagelijks leven inbouwt? Waardoor je meer kan genieten, lekkerder in je vel zit en je niet alleen voor je gevoel geleeefd wordt, maar je ook aanwezig kan zijn in het hier en nu? Dan is het e-book voor jou. 

HOEVEEL TIJD KOST HET OM HET E-BOOK TE VOLGEN?

Je kan het e-book geheel op eigen tempo volgen/gebruiken. Per video training, meditatie of andere audio oefening ben je ongeveer 15 tot 20 minuten kwijt. Hoeveel tijd jij besteedt aan de korte praktische opdrachten dat mag je geheel zelf bepalen. Het e-book is behapbaar, makkelijk uit te voeren en je kan alle wijze lessen en oefenigen direct integreren in jouw dagelijkse manier van leven.

IK VIND HET HEEL LASTIG OM ECHT PRIORITEIT AAN MEZELF TE GEVEN, IS DIT E-BOOK WEL VOOR MIJ?

Dan is dit e-book juist voor jou! 😉 Het e-book biedt je nieuwe kennis, tips en handvatten om op eenvoudige wijze meer prioriteit te geven aan jouw welzijn. Een mooie manier om jezelf wat vaker OP de planning te zetten en meer innerlijke rust en balans te ervaren. Het helpt je om vanuit zelfliefde jouw gun-factor te verhogen en kritische ‘lat’ te verleggen. Het mooie is namelijk dat wanneer jij lekkerder in je vel zit, niet alleen jij hiervan profiteert maar alles en iedereen om jou heen ook.

 

WANNEER KAN IK STARTEN MET HET E-BOOK? EN HOE ONTVANG IK DIT?

Je ontvangt het e-book ‘Innerlijke rust & balans’ zodra je de betaling via de webshop hebt voldaan. Het e-book krijg je vervolgens direct via de mail toegestuurd, na het downloaden hiervan kan je dit op je computer en/of mobiele telefoon opslaan. Zo heb je het e-book altijd bij de hand en ook de verschillende trainingen, audio bestanden en opdrachten kan je overal volgen/beluisteren.

WAT ALS MIJN VRAAG HIER NIET TUSSEN STAAT?

Je mag mij altijd mailen via info@merelteunis.nl. Ik denk en kijk graag met je mee!