Bestel mijn tweede boek Self Love Mindset nu = morgen in huis

Wat leuk dat je bij de Masterclass bent!

Heel leuk om te zien dat je je hebt aangemeld voor de gratis online Masterclass! Van dromen naar realiteit: manifesteer jouw droomleven. Ik hoop dat je er zin in hebt!  

Als het goed is heb je inmiddels ook aan aparte bevestigingsmail ontvangen met hierin je unieke kijk-link. Hiermee kan je eenvoudig deelnemen aan de masterclass. Check ook altijd even je spam-folder.

In de tussentijd kan je mij ook online volgen:

Dagelijks deel ik een kijkje in mijn liefdevolle leven via Instagram, maar ook via mijn podcast kanaal ‘Self Love Talk’ (te beluisteren via iTunes en Spotify) inspireer ik je graag op het gebied van zelfliefde, liefdevol leven en mindset. Neem je een kijkje?

We zien elkaar tijdens de masterclass!

Veel liefs, Merel 

 

Wat heb je verder nodig? 

  • Een goede internet verbinding
  • Een notitie boekje + pen (door aantekeningen te maken onthoud je de materie beter)
  • Zin om nieuwe dingen te leren!

That’s it, leave the rest up to me. Op de dag van de masterclass (dinsdag 3 oktober om 20:00) stuur ik je nog een herinneringsmail en ook hier zal wederom de unieke kijk-link naar de masterclass in staan. Ik hoop je dan te zien!

Volg je mij in de tussentijd online?

Via Instagram @merelteunis of luister naar de Self Love Talk podcast! Zoals deze aflevering: ‘wie mag jij ZIJN, zodat je jouw dromen en verlangens met veel meer gemak manifesteert?
Je kan de Self Love Talk podcast zowel via Spotify als iTunes beluisteren. 

Veel liefs, Merel